Wednesday, February 17, 2010

Boringnyer..

Salam.

Harini rabu. ye, aku kat opis ni. punya la boring smpai leh update blog. hehe
tak pernah selama aku keje kat sini dpt jenguk blog, fb masa keje. giler ah .

harini bos n 2nd bos sambung cuti. jadinya aku tatau nak wat ape. setakat ni sume keje yg sepatutnya siap, dah siap. tapi tatau la status dekat bos2 tu. eisk. yg malasnye nanti kang dorang balik dr cuti serabut plak.

ramai ke yg cuti arini? aku ingat malas giler nak gi keje tadi. tapi apakan daya, rugi tak dtg opis time bos takde. hehehe..tapi dah datang opis tatau plak nak wat ape. kalau dulu kat seremban ade je keje kitorang buat hari2. walaupon sbnrnye bukan "kerja", tapi tak penah rasa boring, tak penah rasa masa lambat berlalu. ada je benda nak borak n nak cerita dan aktiviti2 online yang menggembirakan.hehe. i miss forum cari a lot. tapi tatau camne dah nak nyampuk. sbb dah lama tak diet n exercise kan, kang bawak ajaran sesat plak. hehe

minggu ni dah masuk 33 weeks. sadly, last appt kat klinik kerajaan, doktor cakap saiz baby kurang 3 minggu dari umur sbnr. dan, yg lagi merisaukan, doktor ckp air ketuban kurang. so next week kene appt pakar plak. ermm..ada sapa2 ada pengalaman air ketuban kurang tak?

daripada apa yg bim baca, air ketuban kurang ni something wrong with the baby ..tu yg risau tu. that's y she's smaller than date..harap2 ko ok la nak..ibu tatau dah nak wat ape. dah minum air bergelen2 gak ni..huhu

i miss working in seremban. seriously. until today i still feel like seremban is the best place to live. ntah la kenapa. sbb putrajaya ni takde tmpt nak berjalan2 kot.haha. ye lah.asik2 carrefour, alamanda. dah tu mahal plak tu. huhu.

sad. i miss kuching too. rasa nak balik kampung je skang. but need to be patient until i deliver. i'm supposed to deliver our sweetheart on 5.4.2010. HOWEVER, the dr said regarding to the size now, he/she might be delivered really late - 29.04.2010. that was 3 weeks apart!! ooohhh..

nak blog hopping la. sonok baca blog org lain. sbb blog sndiri dah boring.hehe