Saturday, April 10, 2010

Losing the first few KG's..

Salam.

Bersiaran dari Kuching. kat umah ni takde internet. weekend je kalau nasib baik dpt online sbb adik yg blaja unimas tu balik umah n bawak laptop..online pun guna broadband..paham2 je la..

Daniya Alhamdulillah sehat..tak meragam walaupun bertukar suasana..kat Kuching ni sangat panas..nak tido siang pon tak dpt..hangat bahang manjang ..Daniya pun ala2 nak jadi kaler cokelat..ehehe..

takleh nak upload pic Daniya sbb laptop adik ni takdek blutut and henpon aku takdek usb..siannye..

Anyway, lepas beranak mesti citer lose weight punyer.haha. last skali timbang sebelum beranak adalah pada 24.03, masa appointment pakar..dan berat masa tu 82.5kg..hebat2..hehe

sebelum blik kuching bim timbang.. masa tu hari ke 13...alhamdulillah dah turun ke 72kg..hehe..

tapi..tu mksudnya..lagi 12kg tu adalah lemak tepu yg perlu keje keras pas ni..abs adalah tmpt plg susah nk hilangka lemak..dan situ la plg byk melepak..huhu

hrp2 pasni dptla kmbali buat eksesais..hrp2 kuat semgt mcm dulu..ecehhh..dlu kuat semgt ker..haha..

okla..daniya dah bunyik..

1 comment:

  1. hehehhe.. sama la kita nak diet nak kurus juga.. tapi... apakah berjaya? huhuhu..

    hopefully... hopefully..:)

    thanks yer drop by kat my blog..:D

    ReplyDelete