Friday, February 24, 2012

Kembali bersiaran..

Salam semua

mcm semekut la tuan blog ni..kejap ada kejap takde..
hampun ye tuan2 dan puan2..

skang ni dah insaf dan ingin kembali ke jalan yang kurus..jadi kena update kat blog supaya tak lupa segala mcm hal yg dibuat..nnti leh guna utk reference dan penilaian kendiri..haha..ape ayat ni?

skang ni bz sangat sangat dengan keje ..asik outstation..anak pun jarang2 jumpa sbb anak ada kat kuching
ni pun bersiaran daripada Lapangan Terbang Alor SetaQ. baru pas ada keje kat Perlis. begitulah kehidupan hamba yang asik turun naik flight ni.

setelah sekian lama tak online kan..sekian lama itu jugak menternak lemak tanpa ada aktiviti fizikal yang serius ( stakat jalan2 carik makan, lari2 anak, joging yg sekali sebulan..tu sume tak kira ok?) bim telah menjadi seberat 75kg!!! yer tuan2 dah puan2..sangat hebat ..nak naik berat mmg senang je kan..hehe

setelah segala baju bajan dan pakaian tak muat..jadi baiklah kita kembali ke jalan yang kurus dan meneliti kesilapan, kekhilafan dan kelemahan diri .

telah bermula minggu lepas..cuba exercise hari2 (mcm dolu2) ..nnti bim update secara detail ..untuk peringatan diri sendiri.

jadi, kita mulakan journey to lose weight kali ke 2 ini dengan berat 75kg dan aim 60kg .

Chayyyyooooo!!!

2 comments: