Tuesday, September 29, 2009

A LIL MORE UPDATE..

Salam.

dah terlebih rajin plak. hehe. petang ni balik lambat skit so try to update some pictures..

first mesti la introduce gambar anak ..ehehe..walaupon baru 13weeks,terpaksa jadi mangsa mak yg ske ber blog..haha..

this is exactly look like the one that i have from hospital..tapi ni bukan gambar sebenar lah yer..
unbelievable la kan..aku tak rasa pon perubahan ketara pada lower abdomen..tapi rupanya baby tu dah sempurna pun sifatnya..dah ada bentuk manusia..Subhanallah..



ni plak bbrp pic yg ambik masa raya. this time mmg tak banyak ambik pic..semua nya masa pakai baju hitam , masa tgh tunggu giliran nak ambik pic kat studio. baru ku tau mahal giler ambik gambar family kat studio. giler ah RM168 satu picca. tu pon sbb promosi raya..kalau tak RM270. mahal kan kat kuching ??

owh..jangan terkejut..aku sangat GENDUT..hahaha. despite of having a very bad nausea and vomiting, makan tak menentu , tapi bila balik je kuching lansung takde mabuk. bagus kan? and happily gain 4kg. terer tak ?? haha. i'm now 64.5kg. 2 bulan je dah naik 4kg. terer tu.hehe

gambar2 ni sume guna henpon..so tak brape clear la.yg gmbr studio tu kitorang snap dari pc kedai tu ..dia tamo kasik soft copy ..dah la mahal ..menyampah betol ..

and dont bother about my father yg pakai spek itam di siang hari tu ..hehe. dia saje je takmo org tgk ke henseman dia.ahah. penat kitorang pujuk bukak spek,bolayan.




























































9 comments:

  1. salam kak bim, pekabar?

    suami kak bim nampak muda la...hehe

    kak bim dh ada anak berapa ye?

    selamat hari raya, kak bim.

    ReplyDelete
  2. wah congrates k.bim.............akhirnyaaaaaaaaaaaaa kan....so....take a gud care of yourself k....jgn lasak2 sgt....n jgn terlalu berhati2 sgt...becoz time2 camnila dugaannye teramatlah berat terutama bg mereka2 yg lama menanti..ratu doakan keselamatan dan kebahagiaan k.bim k...

    ReplyDelete
  3. tahniah bim..tersentuh hati tgk pic scan tu..

    ReplyDelete
  4. tahniah lagi sekali bim. take care k :)

    ReplyDelete
  5. Congrats Bim!

    lama tak dengar citerr..cute bb hehe..

    take care dear!

    ReplyDelete
  6. mia-ina : hubby sis tu tua 4 taun dari sis.semenjak kawin je dia nmpk muda.haha.mak sis ckp dia dah ambik aku nye kemudaan.hehehe.anak baru nak masuk sorang ni ha. sis kan dari dulu ada problem hormon,tu yg sangat teruja dpt baby ni..rahmat..

    ratusiput : thanx..tu la..akhirnya kan?Allah murahkan rezki sis utk merasa jadi ibu..ehehe.belum lagi la,tapi harapan dan doa semoga segalanya selamat..

    anonymous : thanx..bim lagi terharu masa 1st time tgk baby gerak2 masa scan..siap nangis2..huhu

    polin and sis rox : lama betul tak borak ngan korang kan??sis rox sehat ? polin mesti sehat punyer.ehehe.thanx for the wish ..

    ReplyDelete
  7. haha menten n makin sihat/cun *perasan tak bertempat aku ni*

    bim, just nak habaq.. just in case u tak perasan.. i dah wat blogspot.. here's the add
    http://mynameispaulinevoon.blogspot.com/

    jemput ye :)

    take care bim.. jaga bb lam peyut elok2 ye..

    ReplyDelete
  8. Bim...tahniah...alhamdulillah berkat kesabaran menunggu...jaga diri baik2 tau :-)

    ReplyDelete
  9. BImmBImmmmmm!! congrats ya. alhamdulillah best sgt news ni.

    all the best tau.

    SF

    ReplyDelete