Sunday, April 10, 2011

What a SUN-Day

Salam.

Harini awal online. husband keje pagi, so bim pn bngun awal..semalam dah niat nak g jogwalk kat tasik dkt ngan flat hijau..dah lama tingin nak gi jog kat situ, baru harini kesampaian..dan sangat puas ati sbb dpt test sume peralatan yg ada..kat situ mcm mini gym plak..mcm2 ada(treadmill takde la yer..hehe)..syok nyer..hopefully dpt wat slalu..hehehe

kita layan pic dulu ...

 Leg press ni mmg bagus utk peha n betis..sbb nya kita kene tolak weight kita sendiri..hahaha..ambik ko bim..apa rasa????hehehe


 pic ni konon2 nak ambik pic keseluruhan tasik..tapi kamera henpon mana la muat..hahaha..


 chest pump up ni nampak je mudah..cuba terai test tengokkkkk...ahahaha..sama gak, pakai body weight..patot la susah beno nak tolak..dekat nak 70kg nak tolak..giler ker haper?? mmg akan sangat bg kesan kat triseps..amin..aminn...hehe


 Row..row..row your boat..hehe..best oo main ni..tapi kan sbb gue berat, berbunyik2 mende ni..kreoookk kreookkk..naik sogan aa den..tapi den wat pokak jer..den kayuh jeee...hehehehe


 Ostrich rider ni agak kurang mencabar la..(cehhhhhh) sbb mcm tak effect sangat pd badan..tapi bagus untuk tangan dan kaki..and abs if i'm not mistaken..


 double mirage walker ni kan..nmpak je mcm mainan budak2..cuba ekau berdiri atas tu..tgk ekau tergolek tak..hahaha..den tadi kompiden jo naik..skali skit lagik nak tersembab..badan tak seimbang..adik duo org ni joling ja den..den wat muko bodo je la..hahaha..pastu den turun laju je dorang wat rampasan kuasa..bila den ckp "dik, akk ambik gmbr ni..senyum2" malu pulak dia..hehehe


Trio twist ni biasa je la..mcm twister tu..bukan twister air tu ye..tapi yg utk waistline..hehe..

 ni je muka tuan blog yang tak semenggah..takde mangsa nak suh ambik pic..camwhoring jer la..hahahahaha

Lepas dah lari2 adik kat tasik tu..tingat plak sabtu ahad ada aerobik kat padang dekat foodcourt presint 9..so terus berlari2 abang plak ke padang tu..tgk2 dah start..tapi baru warm up, so terus join d club..




Trainer nye adalah seorang makcik yer..kagum ngan stamina dia..dia pon ade ngajar kelas aerobik dlm air..haaa..seswai utk org yg ada masalah sendi, yg obese n takleh move sangat..hari selasa, kat pullman..tapi kol 3 petang la..kalau tak keje leh gak join ek..yuran nya RM50 sebulan..sangat berbaloi la sbnrnye..aku tingin nak aerobik dlm air..the calories burn adalah 3 kali ganda aerobik biasa hokeyyyy..sapa takmo??

ok la..itu saje citer hari ahad minggu ni..hehe. berat pagi ini adalah 67.4kg. Keep it goin baby!

Have a great weekend everyone..!

No comments:

Post a Comment