Saturday, May 7, 2011

The Weekend..

Salam ...

Lama jugak tak meng hapdet haper2 kat blog ni kan..agak sebok kekdahnyer..2 minggu akan datang pon takde kat umah..asik outstation jer..nak wat camner?? kojo kan..nanti ko takdo kojo payah pulak kannn..

Last weekend gi kenduri umah kak ipar..anak buah kawin..so here's the few pics..hehe



 Me, daniya, Hubby, My mom and my adik-Nano..

Muka daniya mcm biasa..terpaksa di ambil pic..hehe

Cantik tak saya pakai baju kurung?? hehehe..thanx to Auntie Aini and Auntie Ayu yang susah payah buatkan baju kurung saya dan siap manik2 skali..(baju ibu pon tak vogue mcm nih tauuuu)

Ni Daniya dan dua ekor kawan baru nya "Monkey" ibu dan anak..hahaha..sangat suka dpt monkey besar..
Sapa nak beli boleh rembat di Carrefour, hanya RM36.90 sahaja..yer..bukan ratus2 punyer..(akak pon tak mampooo dek non kalau ratus2 huhu)

This weekend (baru sebentar tadi yer ) ajak adik (Nano) pegi jogging..bawak daniya n mak skali..hehe..tasik ni mmg syok la sbb ada mesin2 mcm dlm entry sebelum ni kan..tapi tk dpt byk round..sbb mak and adik dah letih..huhu

Posing skit..apsal la ske posing cam jantan nih? aiyaakkk

Me and Daniya..
and this is the tasik..best2..

Berat pada hari ini adalah 68.1kg. Sekarang mcm malas nak fokus sangat pada scale. Lebih fokus untuk memuatkan baju..haahha ( bahasa mudah untuk losing the inches ).

Nanti la plak sambung..nak  masak plak ..Happy Weekend Everyone ;)

No comments:

Post a Comment