Thursday, September 29, 2011

Wow! Its been like ages! haha

Salam.

lama gila tak hapdet ek? ape citer skang? masih mcm tu jugakkkk...dah gemok ler..kah3

anyway, kita start off dengan ringkas la ek..

my life - ok, stressful mcm biasa, byk travel, makan banyak..ha3
eksesais - jalan2 carik makan(makan lagik) nak berjinak ngan Bodyrock (iye la tu)
daniya - sehat,alhamdulillah..dah pndai ckp few words. sangat kuat bebel (bahasa german). berat dia tak naik2..hanya 8.8kg di usia 1 tahun 6 bulan..omak nye je yg lebey2. haha
blogging - walaupon tak menaip, hari2 mengadap blog kawan2..blogwalking la kekdahnyer kan..tergelak sorang2,baca resepi org bukan main,buatnya idak..hehe

ok la. nnti kita citer lagi. rasa mcm nak citer pasal Daniya je la dalam blog ni. so kena tukar nama blog, xleh dah la citer aku pon nak diet, skali org bukak blog citer pasal anak plak,ape kes kan?

nnti la ek..nanti tu bila pon tatau..hahaha..semoga panjang umur,murah rezki..amin..

sebelum blah, bagi peringatan kat diri sendiri skit ..


hahahahaha...keep exercising bebeh!

No comments:

Post a Comment