Wednesday, June 24, 2009

SORRY FOR THE INCONVINIENCE

Salam.

sorry sangat2. mesti ramai yg pelik kenapa tak dpt masuk blog ni bbrp hari lepas.

Al kesahnyer aku gatal tangan ..pastu tersalah klik ..hahaha..pastu aku tak pasan plak tu
sehingga la ade org email n msg tanye kenapa tak dpt masuk blog ni ?

Bila aku online guna henpon laki aku ..aku try klik " everyone " balik dah tak bleh plak ..so terus la ter "block" sume orang ..ehehe..

So sorry. that was my stupid mistake.

ekceli takde la hapdet pon kan..skang ni tgh fight utk kuarters la. sengal tau dorang ni . dah brape lama tunggu tak dpt2 ni . sakit jiwa raga. sian maira n family dia. semak je ade aku kat umah tu.hehe. walaupon aku ske giler lepak ngan anak2 dia kan, tapi dorang pon perlu space sendiri. yg paling kesian abg mat la , husband maira. mesti susah nak manja2 ngan maira sbb aku ada..ngeh3..sorry maira.

sebab tu seboleh2nye aku mesti nak balik seremban kalau weekend. takde la nyemak sangat kan. tu je la pon masa maira nak luang bersama family dia.

ekceli ade few picca ambik masa gi kl baru2 ni ngan adik n bapak aku. tapi dlm henpon mana tah.hehe. aku rasa mcm dah berisi plak dlm pic tu. ALARM!!!abis la. berat pon dah naik ni ..haha..mana taknye , makan kek lapis n ikan terubok masin yg bapak aku bawak tu. huhu. pastu bermalam kat KL lagi la ala2 tak sedar diri . sampai kene cirit birit. adoi la.

aku dgr forum cari dah berwajah baru. tapi blum tgk lagik. tadi tgk jap mcm kelakar pon ada. mcm porem budak2.hahaha.

ok la korang. take care.

1 comment:

  1. salam...adikkkk..hehheheh dapat gakkkk masuk....uhhh ingat marah kat akak sampai block akak jugak....uwaaaaaaaaa akak pon sama...skg tak nyempat nak eksesais la...balik jek terus amik kenit taw.....nak wat pagi..asyik lajak jek bangun ...hhehehe nway sabar la..dik...nanti Insyaallah dapatla tuh kuarters scepat mungkin...uhuks....

    ReplyDelete