Thursday, May 31, 2012

Insanity - Other than BR 12 mins hell, u should try this insane workout!

Salam.

Today's workout - INSANITY. as it name, it's INSANE. 
to survive the warm up is a blessed..hehe
for those yg belum tau insanity to aper..this is good review 


credit to extremefitnessresults.com

tapi ini review untuk the workout yg aku buat hari ini..Core Cardio & Balance..
workout insanity ni ada 10 jenis..antara 35mins - 1jam +
actually insanity ni ada workout plan/schedule. 
kalau betol2 nak buat it takes 60days to complete.
kalau korang nak try, sila download di mediaget ok?
kalau carik dlm youtube mmg takkan jumpa yang original..hehe

This is one of the real person, real results video that i found on youtube to see the before and after picca for those who doin the INSANITY workout..superb kan?

but of course, its all about hardwork and keep pushing yourself..
no shortcut..no easy way..
keep on goin bebeh!




4 comments:

  1. sy tngah download insanity. 7.2 gb. Besar gila file. InsyaAllah bulan jun ni nk start. Hehe..

    ReplyDelete
  2. memang saiz nye gabak besar..tp berbaloi utk tggu..hehe. nnti dh try bg review ek..selamat ber insanity!

    ReplyDelete
  3. ahahahaha.. terus haku masok belog ko nak usha..

    memang dasat eks this girl.. mane la dtg superpower die..? haku wat tak smpai 20 minit pon mcm nak tetanggal lutot..

    ReplyDelete
  4. hehehe tp bila tgk changes kat badan dia tu yg dia makin semangat kot..klu aku pon syokkk

    ReplyDelete