Monday, May 28, 2012

Ripped in 30-Jillian Michaels


Salam..
this is my today's wo..i did the week 2 wo..
untuk dvd nih, ada 4 wo, week 1 smpai week 4..
setiap video hanya 30-35mins sahaja 
so seswai klu time malas2 n tatau nak buat wo aper..ehehe

mcm tadi kan aku sbnrnya nak tido jer..ngantuk sgt 
tp tetiba bangun g tukar baju terus wo..kena rasuk agaknyer haha
am glad that i did this..feels good n seriously ngantuk nak tido 

kalau korang dah penah buat wo JM, this is just like it..
but i think 30days shred lebih hazab ler 
yg ni more to pakai weights and abs..ada cardio skit jer..
but i still love JM..its more relaxing than other wo, but still give me kick in the ass..
peluh jangan citer..ni masih berpeluh walhal dah abis wo n mandi kol 9mlm tadi..
i think JM nye wo mmg seswai utk beginner..

ok la..tu je nak citer ..oh btw, my wo videos sume aku download guna mediaget. 
kalau korang jenis suka carik dvd workout, there was tonnnnn of it in there..
i got my P90x, Insanity, Turbofire, Zumba fitness, all JM wo..everything from mediaget. 
so, gunakan la internet korang sebaik mungkin..hehe

adios..Assalamualaikum wbt..

4 comments:

  1. Ooo mediaget ek? Nak cekitout la..tq

    ReplyDelete
  2. aah..donlod dlu mediaget tu..pastu nnti leh search je guna tu..any torrent dia leh list down tu yg syok tu..hehe

    ReplyDelete
  3. bimbo, nk tnye...lps download tu, klo kite x connect ngan intrnt still leh tgk vdeo tu ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yer Faziani..lepas donlod klu takda internet pun masih bleh tgk video tu ;)

      Delete