Wednesday, July 1, 2009

A PLEASENT SUPRISE..

Salam.

Tiba2 harini aku update blog malam. Adakah aku telah berjaya memaksa laki ku beli laptop sebijik ? oh tidak sama sekali. ehehe. aku pinjam laptop maira , sekali ngan internet dia. haha. thanx maira !

Harini , aku sangat la mcm tak sangka , dapat berjumpa dengan seseorang. Petang tadi dpt sms dari seseorang
"bim, ko kat moe kan ?"

aku dengan blur tatau tu no henpon sape , aku pon jawab "aah.kenapakah ? " hehe.sukati aku je jawab kan padahal no tak kenal .

"aku ada kat moe ni,lapor diri naik pangkat. kat e...aras..."

uiks. aku dah pelik. sapa plak ni . naik pangkat? kat aras....? dekat giler dah ngan bhgn aku.

skali aku cek2 balik no henpon, rupa2nya Vogue2704 ! laaaa...mmg jodoh kita aa nak jumpa kan vogue? dulu kita plan nak jumpa masa bim keje kat n.sembilan , pastu vogue nak pindah nilai.
skang ni dah lain plak. dua2 dpt keje kat putrajaya , the same building plak tu.haha. a pleasent suprise i should say.

disebabkan aku tersangat la sebok skang kan, aku bleh tak ingat nak amik pic kitorang (mcm aku slalu buat kalau jumpa member diet ..hehe ).but no worries,we'll have more time with each other.

next week i'll have my next O&G appointment. i dont know what to expect. this time we'll review not only my blood test result , but together with my husband's result. hopefully everything will goes well. pray for us.

tomorrow ada meeting unit kitorang. and the public speaking topic will be "1 Malaysia : what u can do as a government servant and a citizen".ape nak citer tu ? got no idea. giler ngeri nak masuk meeting sok. but I'm not a coward. Jangan mengelak dari tanggungjawab. aku tak ske betul perangai org mcm tu. dah tau tu tugas dia , time2 tu la dia tak datang keje . kalau betul2 sakit takpe , ini buat sakit hati orang lain jer. huh. coward.

ok la korang..time to sleep. ehe.ngantuk giler.

for vogue - Congratulation on ur promotion ! and welcome to our ministry ! hehehe.pasni bleh kita lepak makan sama kan.sambil2 gosip pasal geng diet.haha.eh,nanti hapdet kan haku pasal forum.lama giler tak masuk .

Thanx for all readers. you guys always make my day. Thank you.

Good nite. sleep tight.

2 comments:

  1. Wah!! Vouge pun dah naik pangkat?? Congrats....syiok la ada geng kan...bila la nak jumpa korang pulak...

    ReplyDelete
  2. tu la eyn.mcm tak sangka dpt jumpa vogue kat sini.brape kali plan nakjumpa tak jadik,last2 sama tmpt keje.hehe.

    eynda nanti ada rezki jumpa la. jangan lupa bawak hannah.haha

    ReplyDelete