Tuesday, July 28, 2009

SERIOUSLY BUSY!

Salam sume.

Lama giler tak hapdet. Mmg la takde mende menarik pon berlaku. tapi kesian la kan org yg slalu jenguk blog ni yg dah bersawang ..haha.. sori korang .

Aku sangat2 la bz skang. bukan skang je . tatau kenapa semenjak masuk sini asik ade je mende nak buat. mmg la aku ske sbb tak terasa masa berlalu kan. Tapi masalahnye rasa mcm tak ckup jer nak siapkan sume mende. Bila aku tgh buat benda ni,bos aku tanye pasal benda tu. jadi nye , nak tak nak aku kene sentiasa prepare and update segala kes yg ada dlm tangan aku.

Walaupon bz, i still have time to hang out with Vogue2704. hehe. of course la hari jumaat kan. dah rehat lama. tu je la peluang nak berpoya2.hahaha. lain hari , asal tghari je pk pasal nak lunch , perut lapa giler. hari2 makan nasik 3 kali sehari. Hebat. hehe.tapi asal timing makan je lapa balik . Pelik.

Adakah berat aku berkurang atau bertambah ??

Semestinya bertambah. hahaha. sbb nya , skang ni hanya berjalan kaki adalah aktiviti harian. Anak maira dah takde nak kejar2. hehe. kalau tak bleh buli izzul ikut aku joging. hehe

Oh , sebelum aku lupa. untuk mereka yang stay kat Putrajaya or sekitaran yg berdekatan , pada 8 Ogos 2009 akan di adakan KARNIVAL KWAMP ( Kump. Wang Amanah Pelajar Miskin ) di Presint 8, dekat sekolah kot. hehe. tak pasti . Akan diadakan jualan barang2 terpakai , duit tu nanti masuk tabung kwamp tu. kira ni mcm indirectly menderma la kan. Banyak sangat barang dengar nya. ada baju , beg , alat elektrik , ape2 yg bleh diderma la. Bebudak unit aku kan siap derma handbag yg lawa2,tatau la sapa yg bernasib baik dpt beli tu. aku dpt sedekahkan baju2 je la. baju yg sendat dan baju yg besar. hahaha. seplastik sampah warna hitam tu , giler banyak . tu pon umah masih semak. tau beli je,pakai tak. mana tak melambak.

Kalau korang ada masa datang la . aku tak pasti timing la. nanti aku semak balik . dah pasti la start pagi kan.

ok kengkawan. do take care. really miss u all.

No comments:

Post a Comment