Saturday, November 28, 2009

FROM MALACCA ..TO MALACCA..

Salam Aidiladha buat semua sahabat sekalian..

dah lama tak update. sorry ye. bim baru balik kursus induksi umum/khusus kat hotel seri costa kat melaka. dari 14-26/11/2009. giler ah lama. tapi takpe la..yg penting dah lepas. hopefully tayah mengulang la..ehehe

balik je dari kursus kene plak demam,batuk..sambung plak dengan muntah n cirit birit..tatau la kenapa..keracunan makanan kata doktor. padahal makan sama mcm org lain. perut bim je yg tak kuat kot..huhu. harini dah ok skit, alhamdulillah.

baru nak manja2 ngan laki kan, ye la dah brape minggu tak jumpa..tetiba dpt sms dari budak opis, 2-4 disember ni kene gi melaka lagi ..puteri resort plak..ade meeting SKT. ape ke hal la nak ke melaka jer ni ? adoi la. dah la fobia masa gi Hotel Seri Costa tu, SERIOUSLY servis sangat teruk. tatau la kot sbb kitorang ni government jadi dia layan cincai2..dia tau tak kitorang ni dah bagi brapa banyak untung kat dia..eisk..geram betol..

tapi takpe la..bak kata penceramah ..bersyukur..redha..hehe..

baby is doin ok..harini dah 22 weeks..5 bulan 2 minggu. hehe. cepatnye masa berlalu..skang dah bleh rasa anak tendang2..wahh..kan main anak ni.. pantang dengar sora bapak nye,aktif jer..bila bapak ajak tgk dragon ball pun suka je dia..ehehe..

alhamdulillah..walaupon sume org ckp perut aku mcm kecik sangat , tak seswai ngan usia kandungan, yang penting doktor ckp baby membesar ikut tarikh dan sehat walafiat ..sepatutnya next checkup 3.12..tapi kan kene gi meeting kat melaka lagik..kene postpone lagik la nampaknye..tak sabar nak tgk anak masa ultrasound..sbb kalau appt kat hospital serdang mmg buat scan..ehehe

nak tgk gmbr perut ?? ni ha..besar tu jugak ..hehe. kalu pakai baju ketat2 barula nampak buncit..tu pon buncit lemak ..ehehe. takpe baby, untuk keselamatan ko jugak .hehe.




esok dah start keje balik.boring nye. tapi kalau dok umah je pon boring. aku kan weekend ni asik muntah2 lagik. tak abis2 lagi mabuk. tapi takpe la..bukan slalu pon nak rasa sume tu kan..

ok la korang ..take care..

3 comments: