Monday, January 11, 2010

bodysuit / romper, and other stuff

Salam

terlupa plak nak share ni. hari ahad lepas ada jualan kat depan kafe presint 9. actually every sunday..sebelum ni takde plak nampak gerai jual barang budak..kebetulan aritu ada..sonok plak tgk romper/bodysuit(i dont know which one is which one..ada beza ker?) and also legging ..aaa..soooo cuteee..anak lelaki leh pakai legging tak ??hahaha. yg ada gambar kartun kat bontot tu..ingat nak rembat jer..rm18 selai..pastu ada socks yg mcm kasut tu..ape ke nama nyer..bim dah slalu tgk online..cute ler..




i love this socks..ape ke jenama nyer..mcm baby pakai kasut..ehehe

and this legging!! oooooo...best nyerrrrr...

tapi ni je 2 lai yg bim rembat..tatau nak pilih la..janji ske tgk je la..nasib ko la nak, mak ko ni kurang taste ber pesen ..ehehe











2 comments:

  1. cutenya....!!..

    bim dah 7 bln ye?..tak lama lagi la ye...so dah buat keputusan bersalin di mana?..neisya paham perasaan bim...kita seboleh2nya nak suami di sisi...apa pun, neisya harap yg terbaik utk bim dan bb

    ReplyDelete
  2. aah la neisya..dah 7bulan..masa kita jumpa tu baru brapa bulan kan..cepat betul masa berlalu ..

    insyaAllah bersalin kat sini je la..nanti baru balik berpantang kat kuching. lagipun doktor takmo kuar surat sbb bby bim masih blum pusing ke bawah smpai skang. doktor ckp songsang,tapi kene tgk smpai 36minggu.dah sahih2 la takleh nak naik flight dah kalau 36minggu

    utk keselamatan baby dan bim, better la kat sini jer. walaupon hubby mungkin keje time tu,at least tayah naik flight kalau bim nak terberanak..ehehe
    thanx atas doa tu ..semoga diberkati..

    ReplyDelete