Sunday, January 17, 2010

I NEED HELP..

Salam.

I need some help and favor.

Ada tak sesape yang tinggal area KUALA KUBU BHARU?

adik bim yang pas SPM aritu tengah PLKN kat KEM PELANGI HILL, KKB , SELANGOR

alkesahnye, aku dan laki ku tatau kat mana tempat tu ..

bim cuma tau ada stesen komuter kat KKB..last station..

ada tak sesape yang bleh bagitau dari stesen KKB tu nak ke kem pelangi hill tu brapa jarak ?

kalau naik teksi brape RM ek ? and ada bas tak ? dah sahih2 teksi mesti mahal giler sbb tmpt tu adik ckp jauh dari bandar..

bapak bim kat kuching dah bising2 kenapa tak gi melawat lagi adik bim tu ..huhu
bukannya tak nak melawat..bim skang bukannya larat sangat nak gi jauh2..dah la leh melawat hari ahad jer..sahih2 bim tak lrat nak keje hari isnin tu plak ..huhu..

tolong la ek sapa2 yang bleh bagi cadangan ..

stress plak rasa hidup bim kebelakangan ni..mcm2 benda nak pikir..barang anak pun tak beli lagi..uhuhu..sabar ye nak ..

8 comments:

  1. kak bim..
    i rase cam dkt ngan area² BUKIT BERUNTUNG la..

    cube akak search pkai google maps..

    tpi mmg tdi ODW lalu kt buket beruntung nak g umah uncle, skali tenampak signboard PLKN KEM PELANGI tue.. rasenye around that area jgk.. cume masok ke dlm lgi kots..

    tpi bab jarak stesen komuter tue tak brape sure sangat le, kak..

    ReplyDelete
  2. tom tak dpt tolong sis bim. tp saje jer nk komen. hope sis sehat k!

    ReplyDelete
  3. thanx geyin.kalau bukit beruntung jauh gak tu..huhu..dah google maps tapi tak jumpa kem tu..thanx anyway..

    tom..i'm doin ok..hari ni je kurang sehat,selsema n sakit tekak..baby plak sangat aktif , rasa mcm beralih dah perut sis ni..eheh

    ReplyDelete
  4. salam,
    kalau ikut plus utara selatan, keluar kat tanjung malim, jumpa traficc light turn right, terus jer sampai kalumpang, then terus lagi sampai kerling nanti ade signboard tulis kem PLKN pelangi Hill belah kiri, kem ni dekat ngan kolam air panas kerling.

    ReplyDelete
  5. tak dapek nak nolong..jauh banget..lagi pun mmg fail bab jalan2 ni..

    sajer nak komen bagitau k rox gi putrajaya ritu..semalam jer kat situ..pagi2 terus chow..

    take care Bim..lama betul tak borak2 ngan bim..

    ReplyDelete
  6. hai sis rox..tu la lama giler tak borak2 online.hehe.lama gak sis rox cuti2 mesia eh..

    ReplyDelete
  7. BIM bila ko nak pergi ni..
    Aku leh je tolong bawakkan..
    Wpun aku tak tau kem tu kat mana..
    Pada ko naik teksi..
    Sini bukannya senang dapat teksi..

    Tapi rasanya kem ni dekat2 ngn umah mak aku..

    ReplyDelete
  8. ZEL, thanx again. ko lambat sangat offer.ehehe.aku pon tgk signboard aritu mcm dekat plak nak ke tg malim. tmpt ni jauh giler dari stesen komuter kkb.sib baik tak naik komuter.mintak tolong anak buah husband bawak naik kete.

    ReplyDelete