Thursday, May 7, 2009

MISS ME?? HEHE

Salam.

harini ambik la kesempatan utk update blog. kesian korang asik tgk tajuk yg sama je bila bukak blog ni ..huhuhu

harap maaf lah yer keadaan sangat tak mengizinkan skang untuk berblog atau untuk berforum atau utk ber Ym atau segala2 nya la

kalau dah rindu sangat kat aku tu korang emel je la..sbb emel je mampu ku tgk hari2 kat sini ..huhu

so esok dah nak 5 hari kat opis ni ..so far ok ..sbb blum jumpa bos utama yg kekdahnye menakutkan..mengerikan ..bak kata bebudak opis ni la kan ..huhuhu

korang doakan aku bleh adapt dengan baik dan menjadi kesukaan ramai.hehehe.ape la ayat tu ..

diet n exercise takde update. haha. berat dah turun skit, tapi blum dpt capai 5 balik ..sbb tgh sedaya upaya menjaga makan minum dan exercise. air menten kot 3L sehari . asik gi toilet jer. dah la kene pakai pas2 tu nak gi toilet. saba je la ..

tahniah kepada kawn2 yg dah lose weight..hepi dengar ..yg tak turun2 tu ..sabar eh ..teruskan usaha. jangan cepat mengalah ..klau ada apa2 korang nak share bleh emel aku k

inirsha@yahoo.com

kalau menyempat aku balas k ? hehe. take care.

2 comments:

  1. mmg lama tak dgr story dari Bim..anyway bim take care ok dear...

    ReplyDelete
  2. laa bim dari email pun ko boleh chat kan..
    nak bukak yang kena blog pun boleh..meh aku ajor..itu pun kalau ko nak tau lah..hehehe

    ReplyDelete