Saturday, May 2, 2009

AND NOW..The Beginning Begins..

Salam semua.

Lama tak hapdet eh . sori la.bz sangat2..u gals miss me??? I miss u too..( sapa yg miss me je la eh.hehe )

Ni pon nyempat gi cc. kat pejabat baru , kerusi pon lom tau nak dok mana. apatah lagik nak tau dpt pc sendiri ke tak.ehee...sian kan.

Alhamdulillahh..urusan lapor2 diri dah selesai. aku dpt kat Putrajaya seperti yg diingini oleh laki ku ..syukur la. harap2 cpt la dpt kuarters. sian laki aku nak berulang2 kan..

Isnin ni baru aku start keje kat opis baru tu. Korang doakan segalanya berjalan lancar ye bagi aku. bila aku tgk carta organisasi opis baru tu ..ala2 susah hati gak la . sbb majoriti org atasan adalah Pompuan. hehe. ngeri beb. sbb aku tau camne pompuan kalau jadik bos. ahahaha. tapi takpe , konsep aku , asalkan aku buat dengan betul , takde masalah. kalau aku buat salah, aku tak kesah kene tegur. asal jangan kene maki je.eheh.

Hapdet diet n exercise plak, ke laut china selatan. sbb sbok mem packing barang tak abis2..jadi nye takde exercise. aku baru dok seremban 4 taun. barang dah mcm 10 taun.camno tu ? ske sangat beli benda bukan2. hehe. tapi walaupon mcm tu , aku sgt ske sbb sepanjang proses memunggah barang / kotak2 , turun naik tangga ..aku rasa kurang penat. kang ckp tak penat tipu plak. jauh la beza dari dulu. opis baru aku ni tingkat 6 , so sangat best la utk turun naik tangga., tak mengah pon. best best ..

Berat aku dah naik skit. hehehe. sbb mkn tak jaga time sebok nak packing n pindah barang. tapi insyaAllah pasni akan ku turunkan balik sbb insyaAllah selagi blum dpt kuarters kat Putrajaya, aku akan stay umah Maira. jadi harusla kitorang bersama2 eksesais kan.haha. ye ke maira? ko tu sebok menjahit je camne? hehe. nasib baik ada kawan2 .kalau tak mana la aku nak tumpang. hehehe.

Pasni tatau lagi ada peluang tak nak hapdet blog. hopefully ada lah yer. tapi nengok opis baru tu mcm byk keje je. hehe.

ok la korang. have a nice day .

1 comment:

  1. pheeewit! lepas ni tom g carik rumah sis bim d putrajaya. best nyer suma stay dekat2.

    ReplyDelete