Thursday, May 21, 2009

NOTHING TO UPDATE..

Salam semua.

I miss u guys a lot. Dah lama tak update blog eh .bersawang. sib baik ada org masih sudi jenguk.hehe. Thank you so much.

For the time being, there's nothing to update. Life's suck at this moment. Need to catch up with everything. But no worries. I WILL catch up. sooner or later. hehe.

My diet life ? lansung habis ke laut. haha. korang jangan ikut aku tau. sangat susah hati. Maira sebok jahit tudung , jadi takde la geng nak gi exercise. Weekend maira ajak gi joging , aku plak balik seremban. camno tu.hehe. Tapi mmg sonok bila dpt kuar peluh masa masa kursus asas kat ganu aritu . pagi petang , 2 x sehari exercise sejam lebih. pergh..baru rasa mcm HIDUP skit.

I gain 2-3 kg. Giler kentang . orang lain berat turun , aku naik . haha . Aku tak sabar nak ada umah sendiri ni ( kuarters la..) sbb at least bleh kawal makan n atur balik rutin. ( excuses kan ? )
Maira masak sedap sangat la korang ..tu yg aku risau tu. hahaha.

Bersyukur sangat ada kawan mcm maira..kalau tak,tatau mana bim nak duduk. ni dah sebulan , belum ada kabar berita lagik pasal kuarters. bila tanye dia ckp ramai org tgh que. tapi bim tgk byk giler kuarters kosong , ada orang mohon semalam,arini da dapat. camne tu ? KORUP. mencik tau dlm gomen byk sangat camni . sume nak pakai kabel. korang jangan smpai aku repot kat SPRM kang. haha.

aku nak tepek gmbr tadi sbnrnyer..tapi kan ni tmpg komputer orang ..huhu..sian aku ..
takde la gmbr kurus ke ape..saje nak share hilangkan kerinduan korang ..hahaha

No comments:

Post a Comment