Monday, December 21, 2009

Appointment with Dr Pakar Serdang

Salam.

pagi tadi appt kat klinik pakar O&G , Hospital Serdang. supposed to be 1030am, tapi punyer la ramai orang , tunggu smpai pkul 3pm baru dpt jumpa doktor. bleh tak? smpai 2,3 kali hubby gi kantin bli air mineral n roti sbb aku sangat kelaparan. tak makan tu smpai pkul 3pm sbb tunggu giliran. kang kitorang gi bersenang lenang makan, nombor terlepas, nak tunggu lagi berjam2..huhu

bila tgk patient ramai , terpikir plak, mesti takde wat scan arini sbb patient ramai sangat. sib baik la bila nombor bim di panggil terus masuk bilik ultrasound. excited sangat this time sbb ingatkan anak sudi nak tunjuk jantina nya.. tapi sayang anak tak sudi..huhu. dia siap kepit2 lagi kaki dia takmo tunjuk jantina ape..takpe la nak ..asalkan ko sehat walafiat dan ikut umur sepatutnya supaya mak boleh plan nak beranak kat kuching..ehehe

masa doktor sebok nak scan, bim pon sebok suh husband ambik video ultrasound tu. sbb dah agak doktor ni taknak print gambar punyer. lagipun ingatkan anak nak tunjuk jantina..hehe
dah ambik pakai henpon, sahih2 la tak clear kan..tapi bleh nampak la jantung,baby gerak2, kepala,kaki tangan ..kalau korang fokus betul2 baru leh nampak..ehehe.kalu tak dengar sora husband n doktor jer..ehehe

video

3 comments:

  1. Alahai Bim...cutenya bb ko...main kepit2 pulak...BB adik dulu senang...bukak-bukakan je...huhuhu...tapi klu tengok peyut cam bb girl....

    ReplyDelete
  2. biase yg taknak tunjuk jantina ni..baby gerl k.bim...sok leh senam robik sesama...ehehe...

    ReplyDelete
  3. adikmanje : mmg pon makcik2 di opis dan mak bim ckp baby girl sbb perut tak membesar ke depan.hehe. i dont mind,nanti leh ajak dia masak2 kek ..hahaha.kalau lelaki pon aku nak paksa gak blaja wat kek..hehe

    siput : kalu ikutkan genetik mak n bapaknye,adalah agak pelik kalau anaknye pemalu sbb mak bapak nya kurang pemalu.hehehe.tu la..kalu lelaki pon aku ajak gak terloncat2 aerobik..haha

    ReplyDelete