Friday, December 18, 2009

Me @ 25 weeks..

Salam.

Selamat Menyambut Maal Hijrah 1431..

harini kitorang laki bini tatau nak wat ape. so jalan2 je la smpai kaki lenguh.hehe. sungguh tidak mendatangkan faedah. sbnrnye nak gi jln2 di pasar malam..tapi ujan plak ...huhu..terpaksa jalan2 dalam alamanda..

yang mana adalah agak mustahil untuk membeli apa2 kecuali makan dan makan lagi..ehehe

tiba2 ckp kat husband " dah lama tak ambik gambar la..tolong ambik bleh? nak wat kenangan.." hehe. ape2 je la kan. saje nak tgk thp kegendutan melampau ni..walau ape pon aku tetap rasa aku comel ..hahaha. sukati la org lain nak pk ape..hehe.

2 je pon pic nye..ckup la nak tunjuk perut ..hehe




dan gmbr seterusnya adalah tidak berkaitan dengan pregnancy..ini adalah gambar kegendutan akibat melayan bini asik makan..hahaha.."abang nak gak gmbr tunjuk perut.." :P~
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




abang..jangan marah..syg dh ckp nak upload pic ni dlm blog kan kan kannnnnnn...hehehe

9 comments:

  1. hehe.sweet yer..harap2 sweet la smpai pas beranak..ahahah.thanx mia..

    ReplyDelete
  2. Dah berapa bulan ko ek..tak nampak besar sgt ko..aku baru mula exercise semula..sebab berat dah naik melampau..hehe..mana taknya malam2 pun aku bedal mkn nasi..sebab nak kena makan ubat..hehe
    jadi minggu ni dah mula exercise & diet ..tiap2 hari dah kayuh ellip & buat weight workout, turun 1 kg dah :D..banyak kg lagi nak kena buang ni huwaaaa..ingat ahad nanti baru nak mula JM1..

    Selamat Tahun BAru hijrah ye..

    ReplyDelete
  3. weewittt, kak bim.. ! comelsss.. dh 25 weeks dh ekss.. dh nampak dh pewot tue..

    hehe.. ! yr hubby pon nak tyg pewot gaks.. comey je husband & wife nie.. tumpang gumbira tgk..

    ReplyDelete
  4. Mar : thanx..i likeee toooo hehehe

    UmmiSya : dah 6bulan beb.unbelievable..aku dah naik lebih 10kg..nak turun 10kg ambik setaun.hehehe.camno tu?lepas ni aku plak kene berusaha bersungguh2 untuk mengurus..

    Selamat tahun baru hijrah gak..

    Cik Adek Manes yang kuwus..hehe mmg dah nampak pewot..hubby tu biasa la sebok gak nak tayang peyut dia..mengalahkan wife yg pegnen..hehe

    ReplyDelete
  5. comeyy bim sejak2 jd makyong nih..jeles i..nak beby jugak huwzaaaaaa~

    ReplyDelete
  6. ehehe..thanx gebus..nak baby jugak..ape lagi,gi la buat..hahah.tapi tu sume rezki Allah kan..bim tgh pk ni camne nak turunkan berat pas beranak nanti sbb doktor ckp berat baby skang baru 596gram..bim dah naik 13kg..hahaha..mak nye je lebih2 naik berat rupanya..

    ReplyDelete