Wednesday, December 16, 2009

Back from Kelantan..done with the report..

Salam.

dah balik dr kelantan on monday. balik dari sana flight 5pm..smpai umah dah 830pm..lepas makan sume ..letih giler..pening lagi sbb tak dpt tido dlm flight..ehehe..
flight 55mins jer..baru nak lelap pramugari tu sebok bagi kacang n air..dah takleh nak lelap..

selasa terus kene keje dah. ingat nak cuti2..bos besar tak kasik ..huhu.

alhamdulillah...draf report yg pertama dah siap pagi tadi..harap2 tak banyak amendment la..

next week kene prepare plak report untuk team yang gi siasatan di sarawak..adoi la..letih2..

harini dah 16.12.2009. tak lama lagi nak hujung taun n nak awal taun 2010. cepatnya masa berlalu..rasa mcm baru lagi citer pasal azam taun baru 2009 kan??hehe. kene check balik sasaran tahunan tahun 2009 haritu..haha.mcm SKT la lebih kurang ..

yang pasti..salah satu impian taun ni dah tercapai..alhamdulillah..impian ape lagi kalau bukan mengandung..ehehe.

baby is doin ok(i think) as long as baby gerak for me he/she is doin fine. ade member seopis, baru pegnen 4 bulan, dah scan baru2 ni leh nampak baby boy..canggih betul la mesin tu..tingin nak tau jantina anak,supaya aku leh bagi nama siap2 dan panggil dia dengan nama tu daripada sekarang..tapi husband ckp nak suprise..taknak tau..huhu.

21.12.09 ni next appointment hospital serdang. harap2 semua ok, dan kalau ada rezki dpt la tgk jantina baby..(kalau baby nak tunjuk la kan..ehehe )

i'm easily gettting tired nowadays..jadi nak update ape2 pun rasa letih je. kat opis jangan citer la, agak mustahil nak buat benda lain selain dari buat kerja. hehe. smpai umah da sahih2 sangat letih. ermm..maaf yer kalau korang boring jenguk blog ni.

ok la..ni pun dah mula ngantuk..take care sume..

No comments:

Post a Comment