Thursday, December 10, 2009

WILL B OFF TO KELANTAN THIS SUNDAY ;)

Salam.

tgh bz nak prepare untuk siasatan kes di kelantan.

so just nak inform, insyaAllah ahad & isnin ni akan ke Kelantan..ada sape2 nak dating2?hehe

at least bawak jalan2 ker..makan2 ke..wakakaka..

we will be staying at Grand Riverview Hotel..aku pon tatau tu kat area mana..hehe

anything bleh calling2 or sms me ok..nombor hp  carik sendiri dlm entry ni smpai dpt..ehehe

hopefully akan berjaya dpt maklumat n dpt siapkan report in the same week..aminnn..


2 comments:

  1. hotel tu tepi sungai..of coz la kan...mcm namanya..ehe

    lokasi kat bandar KB juga bim...neisya ada p sana thn ni...ada kat posting neisya yg ke kelantan tu...

    selamat 'menyiasat' ye bim...

    ReplyDelete
  2. ooo..tepi sungai yer..cantik tak?hehe
    bleh jalan kaki tak nak gi shopping2??hehe
    tu la perlunya ada penunjuk jalan ni..
    bila tah nak gi perlis ni kan neisya..ehe

    ReplyDelete