Wednesday, October 19, 2011

Citer Blog Yang Seronok Untuk Di Baca

Salam...
Harini mcm x bz ler..belum lagi kot..hehe

sbb tak brape nak bz..aper lagi, ambik chance blogwalking..

Seronok tgk mcm2 jenis blog yg link ngan blog member..ada blog memasak, blog gosip, glop diari, blog jejari tak runcing(hahaha), blog yang semua benda tak puas ati..hehe

Dalam banyak2 blog ni..ada few blogs (selain blog kawan2 yang dah di bw hari2 la kan) yang sangat menarik perhatian aku dan macam tak bleh nak berenti baca..senang citer.. I LIKE!! dan TERBAEKKK!! hehe..

here goes the list :
*klik untuk link ke blog tersebut.


- syok baca blog ni sbb share pasal life kat oversea and beliau ada anak yang comei named cik Aiyu. 
sangat cute,adorable,smart and photogenic. 
This is my leisure reading..sbb cik Aiyu ni umur nya lebih kurang Daniya, beza 3 bulan camtu..
sonok tgk Aiyu membesar bersama Daniya..hehe..


- dont ask me bout the blog name,does it matter anyway? hehe. aku ske baca style penulisan dia yang sangat JUJUR dan SARCASTIC. can honest n sarcastic be in one sentence?? haha..depends. 
this man i think surely is a real honest n brave man. 
only that kind of man can say bad thing about thing that other people think is not bad. savvy? 
he have his own thinking and dont bother what other people think. ada aku kesah ek?
that makes his blog more interesting. and he have a good stories too. Best!
Maybe I wont be agree in everything he wrote, 
but its good to know that there's so many ways to express your opinion...


- yang ni agaknya sume orang tau..blog ex-gf Khairul Fahmi Che Mat, goal keeper yang muka ala2 korea tu kan..aku tak penah baca pun blog ni..sehinggala lepas dorang break. kenapa plak nak baca lepas orang break..hehehe
agaknya citer sadis dan sedey lebih seronok untuk dibaca..
tapi sebenarnya, kan ada mcm perang besar ek antara penyokong elia n kfcm nih..ntah ler
malas nak campur. masalah begini adalah sangat merosakkan minda anak2 muda..
good to read that she's moving on. so teruskan jer belajar, business and photography tu.
lupakan ajer mamat tak semenggah tu ok? 
* what does it mean by Elia:short n sweet? adakah bermaksud nama yang pendek n sweet, or orang nyer?? hehe. sy sekadar bertanya yer...


- ni plak blog yang menentang habis-habisan blog no.3 ..hahaha..
respect giler ngan ahkak ni ..sbb sanggup berperang habis-habisan demi kfcm..and i wonder why?
he/she (she looks like he, but named ahkak ..so i prefer she?) adalah sangat menyampah agaknye dengan si Elia..kadang2 seronok membaca ..tapi just for fun. 
we dont judge people if we dont really know them. same goes to this person, whoever he/she is.


ni la blog yg baru2 masuk dlm list utk bacaan aku. kalau korang rasa tak best, tayah baca. senang jer. they wrote it for their own satisfaction, same here. kadang2 rasa mcm bercakap sorang2, but we never know...;)

ok la. until next time. when i'm not bz at all. hahaha



2 comments:

  1. selalu baca blog no 4 tu, sekadar hiburan dimasa lapang... bak kata bim, sapa lah kita untuk menilai, tuan badan je tau kebenarannya ;)

    ReplyDelete
  2. hehehe..bim ter baca aritu..syok plak ek baca lagi dan lagi..tp bab maki hamun is not good la..bab gelak3 very good..hehehe

    ReplyDelete