Monday, October 17, 2011

Citer Komen dan Barang Free ..^_^

Salam..

Semenjak aktifkan balik blog ni, bim perasan stats macam naik jugak..
ada jugak la org baca blog ni kan..(ade ker? takkan stats tu antu klik kot..hehe)

terima kasih banyak2 atas kesudian korang jenguk blog ni..tapiiii...

kenapa mcm takde org komen aper2 ek? tak menarik yer citer blog nih? hehe
nak wat camne kan..tuan punya blog ni bukannya pandai mengarang..dah tu kuat merapu..nasib ler kan..eheh

so, untuk memastikan yang membaca blog ni bukan dodok..(hahaha)
bim ingat nak bagi barang FREE la..(kalau ada yang nak ler..)

ekceli, bim ada dua barang yang bim nak give-away (cewah)
sebab nya dah beli,tp baru pakai sekali dua,rasa tak seswai ngan kulit bim..
barang nya adalah ...
....
...

Silky Girl Skin Perfect Liquid Foundation - 01 - Light 
Yang ni tak seswai ngan kulit bim yang tak brapa putih nih..bim pakai yang 02-Natural..
so drpd biar jadi kerass..baik sedekah kan kat orang kan? hehe
Satu lagi yang ni..Safi Rania Gold Beauty Cream (Krim Kecantikan)..
Masa sebelum pakai silky girl tu konon2 nak try yg nih..
tapi kurang berkenan sbb macam kesat plak kat skin bim
tpi ni bergantung ngan kulit muka masing2 yer..

Ada yang nak ker?? hehe
Kalau nak..ada syarat nyer..hik3..

1. buat satu entry kat blog korang tajuk "Bim bg brg free"
2. komen kat entry ni, bg link entry korang tu
3. dlm entry tu kena letak pic korang yer..hehe
...itu sajer..boleh? hehe

kalau ada la org nak join kan...kalau takde nak wat camne..huhuhu

ok la..itu saje citer pagi ni..selamat bertugas!

oh yer..giveaway ni terbuka sehingga 16 Oktober 2011 (Ahad) ok?

Good Luck !

No comments:

Post a Comment