Wednesday, October 5, 2011

Citer Budak 18bulan



Budak ini sudah berusia 18bulan..iaitu setaun setengah ..

harini kene cucuk. nanges mcm nak rak masa kene cucuk, tpi 3 saat lepas tu dengan selamber  berjalan2 kacau budak lain..hehe

skang sudah pandai cakap sikit2..
dah pandai suap2 diri sendiri (smbil sepahkan meja n lantai)
dah pandai ABC (iyer2 jer..)
dah kenal nyanyi "burung kakak tua"
dah pandai ambik tepon and suh call atuk kat kuching
dah kenal banyak haiwan (biasanya gambar lion adalah disebut ha-i-mau)
.....
kesimpulannya, dia adalah sangat pandai! 
hehehe

insyaAllah sebelum dia 2 tahun nak usahakan ajar dia diapers-free..
terlalu awal? tunggu smpai dia pandai cakap nak berak/kencing..hehe

we love u so much Daniya!

No comments:

Post a Comment