Thursday, October 6, 2011

Citer Sakit Tengkuk

Salam.


Petang2 ni citer pasal sakit tengkuk plak ek..


Tatau kenapa, dah 3 - 4 hari ler camnih..asal lepas tghari jer mula la rasa sakit kat tengkuk ..


takkan la sebab dok dpn komputer..dah bertaun2 buat kerja yg sama jer..takda plak sakit camnih..


Stress?? kalau nak kira stress, lagi stress masa banyak outstation..ni skang banyak melepek jer (tu yg entry blog banyak..haha)


bistu ape ek? kenapa yer?


takkan la darah tinggi..sbb bim mmg check BP setiap 2 bulan kat klinik..


ada org cadangkan g berurut..mana tau salah urat ke ape..ermmm..


yang paling tak tahan, sakit tengkuk ni akan jadi sangat teruk dan effect sakit kepala sebelah kiri bila lepas maghrib..malam tadi siap sakit kepala smpai rasa mual and muntah2..


pelik betol. sangat2 pelik sbb ada time frame plak nak sakit. pagi2 tak sakit. tghari sakit sikit. bila petang nak masuk malam, sangat2 sakit dan seterusnya memaksa bim tido awal..huhu


any idea?

No comments:

Post a Comment