Tuesday, June 12, 2012

Memanah - Syok!


Salam..
harini mencuba sesuatu yang baru..
yang sangat exciitedd!! ahaha
Memanah..sapa penah memanah?
best betul kursus kat Institut Perakaunan Negara Sabak Bernam ni
macam2 aktiviti bley buat lepas kelas petang
nak main beskal pon boleyy free saje
apa kata kita tepek pic ikut original size..
tgk jadik beso mana..hahaha
(x jadi buat original size, sama beso ngan skrin haha)

Gaya kene ade...hehehe


me n my course mate n room mate 

Gambar kenangan depan IPN..perlu ker? haha

Last year, i was having a course at the same place..kat IPN ni jugak 
and i remember i took a picture with my friends..
bila tengok balik dalam FB,,mak aiiii tak percaya tu gambar aku...

betul ke aku ni?
....
...
macam makcik aarrr...perghhhhhh
;)

2 comments:

  1. bim ada ajar skill memanah tepat di hati tak..
    i nak belajar..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe
      banyak la ko nye skil memanah d hati..
      ko kan ramai peminat kat dalam sususejat tu..ehhhhh hahaha

      Delete