Thursday, April 16, 2009

MACAM KECIK JER..

hehe..saspen tak tajuk tu ..? ( tak lansungg!!! )

Semalam adik aku n kawan2 dia nak buat suprise besday party untuk member opis dia . Member dia mesti la member aku jugak. sbb aku kat seremban ni pon hang out ngan kawan2 dia.haha. perasan muda gitu ..ehehe

member dia ni lebih kurang umur aku jer..and dia tgh pegnen anak pertama setelah 2 taun menunggu. Alhamdulillah..aku doakan segalanya berjalan ngan lancar utk dia n suami nya. Semoga itu akan berjangkit kat aku n laki ku plak ..ehehe

So kalau dah besday party mesti ade kek ..ni kek ape nama nya ntah ..tapi seriously SEDAP GILER!!! aku makan ..errr...1 1/2 slice..ahahahaha. tapi aku ambik slice paling kocikkkkk skali ..(yo la tu ..) skali ngan stoberi tu aku cilok..aku ngan mak buyung je la dpt stoberi..ehehe

Choc ganache kek ni ..tak tebal sangat walaupon rupa tebal. bawah ganache ni ade cream yg berperisa mcm blackforest walaupon ni bukan kek blackforest ..yummyy..masa beli tu aku tanye adik tu ..ni butter cake ke ? adik tu ckp sponge cake..tapi bila dah potong,takde plak rupa sponge cake nye..mcm ade cheese cream camtu kot..eisk , kesimpulannya ..melelehhhhhhh...hehehe



Dah besday mesti ambik2 picca..ehehe..skit je org yg terlibat, husband aku takde sbb dia keje syif malam. husband beday gal pon tade , keje kat kl . yg ada ..adik aku , kawan dia 2 org ngan adik ipar si bday gal.hehe
ni pic kitorang ..3 pic pertama ni aku duduk atas tmpt sandar sofa tau ..tu pasal mcm pelik skit ..hehe

aku perasan mcm aku dah kecik sangat la dlm gambar..ke mata dah rabun terok??hahahaha




lengan mcm dah kurang hazab skit..ehehe..yo ko jang ?ehehe




mak buyung dan bakal mak buyung tersengeh2 tgk kek yg maha sedap tu ..hehe









8 comments:

  1. weeewittt.. !! kaka bim mmg udah menkecik.. caya lahhhh.. !! tade nye der mate rabun ke hape.. mmg kocik ar.. siyes ckp nie.. !!


    err.. hape nie.. hape nie.. boh gamba kek plaks..?? arghhh ! merembes tgk hoke.. !

    ReplyDelete
  2. hahaha..
    budak kecik ..kek tu sodapp oooooo...mmg meleleeehhhhh wa ckp lu ..eheheh

    lupa nak citer..semalam bukan makan kek je..tapi tapi tapi..2 ketul ayam KFC !!! ahaha..sungguh berdosa la ini orang ..eisk2..

    ReplyDelete
  3. mmg nampak kecik le senah... :-)
    adik ko baju putih tu ek?

    ReplyDelete
  4. ala... sekali sekala, takpe la..
    aku heran gak pasal apa ada botol sos kat sebelah kek tu... huhuhu...

    ReplyDelete
  5. haha.wa senah ke polin??haha.

    polin..itu la adik bim yg dok sama bim kat seremban ni ..kocik je badan eh ..hehe..berat pon 48 je..tapi dlm pic mcm lebih skit je berat aku kan?padahal berbelas kilo beza..hahaha

    ReplyDelete
  6. atud, kantoi plak botol sos..wakakakka..tajam betul mata ko ..mesti ko nmpk kotak KFC belakang pic tu ..muehehe

    ReplyDelete
  7. haah...kak bim dh tecit la...
    bravo!bravo!

    ReplyDelete
  8. nona..tengkiu..tecit pon masih banyak lemak ..hahaha..

    ReplyDelete