Monday, April 20, 2009

NABIHAH ISMAIL YG SUWITTT..EHEHE

Salam.

Hari sabtu aku balik sg buah kan ada kenduri umah jiran kak ipar ku. Kitorang sampai awal gak sbb hubby balik dari keje malam , aku naik komuter dari Seremban . Atas alasan tu sume kan, aku ngan hubby tak gi menolong pon umah org kenduri..kitorang sebok gi jalan2.wakaka.

Bim ckp kat hubby nak jumpa member diet kat situ. Hubby tanya "dah kawin ke belum?" tengok..laki ku mmg ada penyakit kegatalan yg serius.hehe. dia depan aku kan main pot pet pot pet..tapiiiiii...bila depan bha..kontrol macho lak. tapi jap je.pastu jadi pak lawak lak situ.eheh

Akhirnya , dapat jumpa Nabihah Ismail yg sangat sweet ni. Dia ni mcm budak kecik je aku tgk. muda lagi pon..Semalam baru 26 taun..Hepi Besday Bha!!!

Kitorang jumpa kat Kawan Kopitiam , kedai si Ezzah Aziz Fawzy. kebetulan dekat ngan umah makcik bha,dan hb pon nak try kopi kedai ni.takde la best sangat pon, tapi dia tak kene kan cukai ..so tak mahal sangat la jadi nye.

Bha pada pandangan mata bim adalah seorang "gadis" yg sangat bersopan santun , YET, bleh ajak join lepak tepi penyidai kain. hahaha. I likeeeee tauuuu..ehehe. Disebabkan dia lama tak join forum , aku sebagai pengawas mesti la meng hapdet segala mende kat dia. kahkahkah..aku kan kepoci.

Bha yg korang tgk dlm gmbr tu..tak sama mcm bha yg bim jumpa.hehe. happening , tapi still jaga sopan santun. mulut pot pet cam aku gak, tapi masih pot pet ngan muka manis.hehe. Diam2 , dia rupanya dah smpai berat 59kg. tapi dia nampak lagi kurus la dari aku..hahaha..pergh..dia takpenah update berat dia kat blog. saje je ek ?ehehe.Tahniah Bha for the achievement. I hope we can do this again some other time. Best kan gosip tepi penyidai kain?hahahaha..

This is few picca.. sebenarnya ada banyak kali snap. tapi part yg aku nampak gemok kene delete la..wakakaka. penat aku paksa laki aku snap banyak kali ..takmo aa nmpak mok2 dlm pic ..mencik tauu..


Ni la Nabihah Ismail yg sentiasa tersengeh ..ehehe

Aku ingat aku putih..rupanya Bha lagik putih beb..pakai lak tudung putih..aku terus jadi gelapppp...eeheheh


Ni pic sebelum balik ..korang tgk ler..dia lagi kurus dari aku beb..huwaaaa..dan aku mendekkkkk ..wakakak.. eh ..polin ckp kat pic ni aku mcm maskulin , bha lady like.ada ke aku mcm jantan????..hahaha..ke polin nak ckp aku kembang skit dari bha.haha.

Dari kopitiam ni kitorang gi makan tghari , nasik beriani gam kat kedai Anje. bha ckp pemes . saje la try. tapi , kitorang dah share kan kalori nyer.haha. beli sepinggan je. sbb aku takot banyak sangat nanti membazir..ambik la 300+kcal sorang kan bha.wakaka.
Masa otw ke kedai tu bha ckp "tu la tmpt bytie keje. kalau ade kete dia tu,ade lah kat situ" ingat nak gi terjah bytie..tapi pastu pk pas makan baru gi terjah. skali hubby dah ngantuk plak , terus kensel plan nak terjah bytie. maybe some other time k bytie ! ..hehe


2 comments:

  1. Bimbo dear... takde la demuk sgt dalam gamba tu..tapi cayalah korang..makan pun share kalori eh..hehe itu yg terbaik..

    ReplyDelete
  2. hahhaa..sebona eh tak brape ske pon nasik briani ..tapi saje nak cuba.tu alasan je kongsi kalori ngan bha..hahaha.. sorry bha..ngeh3..

    ReplyDelete