Tuesday, April 7, 2009

POST-HOLIDAY: TAYANGAN BERGAMBAR

Salam..hehe

balik dari kampung mesti tayang gambar dulu kan kan kan?ehehe

sebelum tayang gmbr baru ..kita tgk dulu gmbr lama ..
adik lelaki aku selongkar pic2 lama..terjumpa pic ni ..masa ni aku dok umah atuk aku ..
sendiri tgk pon ala2 terkejot ..skrip biasa TBL " i never know i was that big.."huhu..korang tengok la perut..muka..semua2 la..kembang setaman ..



balik kali ni sempat jumpa sorang silent reader online ni ..org swak la..nama nye NONO. dia pon dlm proses losing weight..skang dah lose 4 kg ! Go NONO GO !!..dia ni kuat semangat. bangun awal pagi eksesais hari2..skang dah eksesais pagi petang ..well done..keep it up!



bawah2 ni pic biasa2 la..merapu jer..ahaha
** Klik utk gmbr lebih besar yer..

~Aku n Family ~
psstt..korang tgk pic aku ngan adik pmpuan ku baju putih tu..hahaha..dia berat 47kg jer..dlm gmbr dah mcm lebih kurang lak saiz kitorang ..ngeh ngeh ngeh ..perasan lagik ..eheheh



~Anel n Rafie~ Anak buah kesayangan ku ..


Ni reunion family di Raya Ayam Penyet , Kuching. Giler sedap la nasik ayam penyet nye. masa aku balik kuching tu ada la 3-4 kali aku makan.hahaha.mana tak naik 2.5kg beb ..giler kentang.













5 comments:

  1. Salam kenal...

    Tie pun ingin kurus...tapi tak boleh nak kawal la selera ni....asyik nak mengunyah je...

    ReplyDelete
  2. salam kenal tie..

    sori eh lambat reply kat sini .
    kalau nak kurus mmg kene usaha betul2 tie.takleh kawal selera tu alasan je.kita sendiri yg kontrol sume tu.kita sendiri yg kene ajar badan kita supaya belajar makan ckup2,tak lebih.

    kalau asik nak mengunyah takde masalah, asalkan apa yg tie kunyah tu benda yg betul.ehehe. klu asik nak kunyah nasik susah gak tu.ehehe.

    tie bleh start kontrol skit2.will power kene kuat. tie, i love ur blog, funny. hehe

    ReplyDelete
  3. kak..uishhh gambar ya...nang rupa apalah...hihihi...bukan Raja Ayam Penyet ka?...hehehe..nang sedap:P..sik berasa abis nasi setapak...adehhh....

    ReplyDelete
  4. haha..nono..kamek salah taip la..kahkhkah..

    aok..kamek nang sik sedar dirik eh. sib bait nasik sik abis setapak la..tapi segala ayam sayur semua abis.nang rangkak ..nyaman gilak..sik tauk siney nak carik sitok..

    ReplyDelete
  5. kak..kmk tek baru pas makan nasi ayam penyek juak...hehehe...abis ulam n ayamnya..nasi mek abis juak...hehehe...pandei teringin indah nak makan pas maca blog ktk...ishhhh...tapi kmk makan di satay ceko..raja ayam sik bukak siang tok...nasib bait lah...hehehe...bgs cnun sekda kedai ayam penyet, sik ktk malar nak makan:P...hehehe

    ReplyDelete