Thursday, April 9, 2009

THE TRANSFORMATION

Salam

harini agak bz . tapi nyempat2 la sume nak buat.ehehe

bim dah bukak satu blog "cawangan" hahaha. khas utk kumpul segala gamba2 dan kisah kejayaan member2 forum yg dah berjaya losing weight n inches hanya melalui diet n eksesais semata2. NO DRUGS , NO TREATMENT at all.

Ini hanya lah semata2 sebagai inspirasi utk mereka2 yg merasakan perkara ni adalah mustahil. ini adalah peringatan kepada mereka2 yg OBESE , tapi slalu buat alasan TAK BOLEH. blog ni bim dedikasi kan utk mereka yang benar2 nak berubah kearaah hidup yg lebih sihat , changing ur lifestyle.

Bim tgh kumpul2 picca sume kawan2 skang..so akan update la skit2 eh ..

Feel free to see the transformation ..

www.bftdietclub.blogspot.com

Kalau korang nak share pic ngan bim , bleh email eh inirsha@yahoo.com

No comments:

Post a Comment