Tuesday, February 17, 2009

AFTER 8 MONTHS..

Disebabkan aku tak dpt nak masuk porem petang ni ..dan hujan sangat lebat ( apa kaitan eh..hehe) ..so aku pon saje nak hapdet what i have achieve since 8 months ago until now.

I started my diet program on June 2008 after my appt with my dietitian on 02.06.2008.hehe.baru la nak berazam bagai ..but syukur la its not too late..

I might not achieve much like others, because of my PCOS condition makes weight loss harder and slower..but i'm so thankful for every support from my friends esp from Cari's forum that makes me keep everything under control and never give up ..! YES..U CAN DO IT TOO..

so untuk membakar semangat di petang hari yg hujan nih..ehehe..aku tepek la pic sebelum dan selepas yer ..sekadar tontotan umum di petang hari ..bukan la nak cakap dah kurus sangat , tapi rasa la beza nyer ..kalau korang rasa picca ni di edit ..korang leh rujuk video aku karaoke dahulu dan sekarang..so agak mustahil la aku nak edit video tu kan..ehehe ..tapi korang jangan gelak lebih2 kerana lontaran suara dan picthing ku mmg tak layak lagi nak masuk AF ke OIAM ke Malaysian Idiot ke ..hehehe..layan je la..


KLIK SINI UNTUK VIDEO KARAOKE TERLALU ISTIMEWA - 2 TAHUN LEPAS


KLIK SINI UNTUK VIDEO KARAOKE BADARSILA - 14.02.2009

ok..ni plak picca...




SERIOUSLY ? I'M VERY PROUD OF MYSELF..HEHE..

3 comments:

  1. bim,..beza..memang berbeza...tgk pic ni..boleh terbakar semangat zaman ni hehehe

    ReplyDelete
  2. wahh kak bim sangat inspire saya..seyes perubahan yg sangat ketara...
    camni saya akan lebey bersemangat waja untuk kuruskan badan..bukti dah ada depan mata...

    ReplyDelete
  3. YAZEEMA : hehe..terima kasih.tuan punya badan pon sngt terasa perbezaannya ..hasil usaha 8bulan. semoga dpt teruskan semangat ni.amin..

    JUELEE : i'm very honoured to inspire people.bagus la kalau juelee lebih semangat. jangan cepat putus asak ok?teruskan usaha.chaiyoo!!

    ReplyDelete