Tuesday, February 17, 2009

MEMPERSEMBAHKANNNNN....HAHAHAHAHA...

Salam sume. pagi2 ni aku upload video dulu eh ..nanti baru tepek picca..hehe..

ni hasil kitorang Family day weekend lepas kat Glory Beach Resort, P.Dickson. Korang bandingkan la video ni dengan video sebelum ni ..rasa nak nanges aku tgk diri aku ..rupanya dah banyak sangat beza..(cewahh..perasan ke nih?hahaha ). Yg sedihnye taun ni aku tak menang beb..muehehehe..maybe lemak dah kurang jadi suara pon dah tak lemak merdu ..hahaha


( Juri tu jahat laa..dia ckp "taun ni juara dah kalah. komen juri, microphone dekat sangat mulut,suara tak dengar")


Seriously la korang dengar la aku nyanyi ..TAK DENGAR KE SUARA AKU???? >> emo tak abis lagi ni walaupon dah 2 hari ..hahaha

Kalau korang takleh nak pk ni lagu aper..aku persembahkan ..BADARSILA ..nyanyian asal Dato' CT Nurhaliza..tapi bila aku nyanyi terus laki aku ckp " alamak..ni lagu ape nih??"huwaaaaa..

2 comments:

  1. bim sodap suara you..bdn dah slim mlim ni leh mtak AF ni...

    ReplyDelete
  2. hahaha.takde makna nya nak masuk AF>awal2 dah kene afundi keluar yer..wakakaka

    ReplyDelete