Wednesday, February 18, 2009

MY ELLIPTICAL ~ BELALANG YG BERJASA..HEHE

Salam petang rabu semua..

Disebabkan ramai yg tanye bagaimanakah rupa elliptical kesayangan ku yg sangat banyak membantu dlm proses pengurangan berat badan ni ..jadi aku tepek la picca belalang peliharaan ku ini..hahaha

mmg mcm belalang kan??? =P~

ni aku beli kat kedai 2nd hand..rm180.00 sajer..tu pon aku siap dpt stroller anak buah ku dgn harga rm30..murah tak murah la kan..

yg penting , bleh bakar kalori , bleh kasik peluh2 , bleh guna tanpa menyebabkan kecederaan fizikal..hehehe..thank you my elliptical ..!









5 comments:

  1. Hi Sis,

    Dah berapa kg you turun selepas guna Eliptical ni? dan berapa lama you exercise dalam masa sehari.

    I berminat la...boleh I tahu you beli dimana?

    ReplyDelete
  2. hi anonymous..

    sis pon tak pasti eh brape kg dah turun lepas guna elliptical ni ..baru lagi beli ni bbrp bulan lepas.tapi sis dah turun 12kg la since june 2008 , dengan diet n exercise - cth exercise aerobik,naik turun tangga,jalan2 jarak jauh..hehe..pastu skang baru rajin elliptical.

    sehari sis buat at least 30min on elliptical.kalau tak , sis ganti ngan aerobik.

    ni sis bli kat kedai 2nd hand seremban ..tu pasal la murah jer..ehehe..susah nak carik dorang kata tapi kat seremban ni mmg pakcik ni slalu ade stok dia kata ambik dari johor/singapore.

    ReplyDelete
  3. hehheeh..
    selamat mengeksesaizkan diri!!!

    ReplyDelete
  4. salam boleh info penuh tak pasal kedai nye kat mana..berminat la harga pun murah jer

    ReplyDelete
  5. idza : thanx for stoopin by..ehehe..selamat..selamat..

    sayeda: kat seremban eh ? kedai ni betul2 tepi jalan , bersebelahan dengan kompleks sukan paroi..kedai tu kene tgk betul2 dia takde papan tanda , ada banner je tulis kedai 2nd hand..

    ReplyDelete