Wednesday, February 4, 2009

YEY YEY! DPT AWARD..HAHA



TQ EYNDA FOR THIS LOVELY AWARD..CEWAHH..RASA MCM DPT GRAMMY PON ADE..HAHA..

tapi kene jawab tag dulu ye sebelum nak pas kan award nih ..

* Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

EYNDA ni bim kenal kat forum cari, Beauty and Fashion Tips , kat benang Cara Lansing dan Kuruskan Badan hehe..kitorang ni agak serasi sbb mempunyai misi yg sama iaitu untuk menguruskan badan cara sihat la kan..Eynda ni bim rasa sangat determine dengan apa yg dia buat. walaupon dia ckp dia tak konpiden lalu roundabout kan,hehe..tapi dia sgt konfiden dengan exercise dan diet yg dia buat. dan Alhamdulillah dah menampakkan hasil. Tabik spring sama eynda. Semoga kita akan sama2 mencapai target taun ni k? owh..btw..she's a very lovely mother to Adam and Hannah , and seorang suri rumah yg suka buat pizza (recently) haha. ckup lengkap tak eynda? =P

* Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.

Fakta / hobi ni la penat nak pk ..kalau auta senang jer..ehehe..cuba la ek ..

1. Fakta : Tak pandai drive ..takda lesen keta..haha

Kenapa? sbb tak brani. rasa mcm fobia pon ade la. tapi sbnrnye aku tau tu perasaan aku je. belum smpai seru kot.haha..ade plak.

2. Fakta : tak pandai berenang - sama je mcm eynda

Penah blaja,tapi takleh apung apungan pon?asik tenggelam je..kene fokus bebetul kot..kalau tak mmg takleh la smpai bebila ..

3. Hobi : Suka shopping online.

Taktau kenapa eh ..mmg ditakdirkan jadi penyumbang kepada org2 yg bisnes online ni.haha.sbb kdg2 ada benda susah nak carik kat seremban ni kan,beli online. laki asik tanya je ape bungkusan yg mcm2 smpai tu..haha..

4. Hobi : Makan Makan Makan

Atas kesalahan hobi ni la aku telah menjadi obese dengan jayanya.ehehe. tapi dulu tak brape reti nak pilih makanan. skang dah kurang la skit kan. Suka cuba mkn mcm2 menda , esp kalau kuar ngan hubby yg sangat serba tau sume jenis masakan dan makanan. so nanti masa makan kitorang main teka2 ape bahan dlm masakan tu.konon2 ni mcm chef laa..hahaha

5. Fakta : My husband is a better cook than me ..huwaaa

Ni mmg fakta ni. laki ku masak mesti adik2 ku abis makan..kalau aku masak mesti ade tinggal2.huh.nmpk sgt tak brape best la aku masak. tak kesah la kan janji laki ku sudi nak masak.hehe

6. Fakta /Hobi : Hantu citer cina.

haha..bukannye aku ske hantu tu ..aku ni hantu la tgk citer cina. kalau citer cina tu ade marathon 7 hari 7 mlm pon aku sanggup aa sekang mata .hehe. mmg minat sgt eh cerita drama bersiri TVB terutamanya. sangat best !

7. Hobi : Internet / chatting / blogging

Ni la hobi yg ultimate nyer..ehehe..mmg takde keje lain la nak buat..asik internetttt jer..sib baik takde kat umah , kalu ade mampos la tak dan nak buat keje lain ..hehe

8. Fakta : I met my husband online!

Hahaha. ni rahsia yg dah terbongkar ni. aku kenal laki aku ni masa rajin chatting mIRC. kira aku ni mmg otai la kat cenel tu ..laki aku ni plak berlagak mcm org tak penah jpin chatting,tapi sbnrnye dia lagi otai dari aku. kitorang chat skali je, terus jumpa,terus tersangkut paut.hahaha. hebat ke tak hebat Love at the First Sight kata org tua2..hehe

9. Fakta : Malas iron baju

haha..ni perangai malas.bukannya fakta pon kan. kalau dah malas tu malas la. slalu buli adik aku iron kan baju nak gi keje.hehe

10. Tak brape minat pakai perfume.

Membazir je laki aku bli yg mahal2 tu..bukan nye nak pakai sangat pon. tah la, kdg2 suka gak,kdg2 tak brape suka.hehe.

*Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.

ok..10 org yg akan terpilih utk award comel ini adalahhhhhh...jeng jeng jengg...

( alaaa..ramai yg bim nak tag,eynda dah tag la..bleh bg 2 kali ke award?hehe )

1. kak anie a.k.a MamaAirynn

2.Posh

3.Ummisya

4. Sis RL

5. ZEL

6. MR

7. Cikemi

8. Kak Mah aka Melati Putih

9. nabiha Ismail

10. Neisya

No comments:

Post a Comment