Wednesday, December 24, 2008

Cuti Pra-Krismas..muahaha

Salam semua ..

semlm ( 23/12/2008 ) aku tak keje..sbb nye..selsema yg agak teruk..maybe sbb nak krismas, jadi kesan salji kat obersi tu kene lak kat aku yg kat Malaysia ni ..hahaha..ape ke hallll...mengarut lak pepagi ni ..

rindu sungguh nak jenguk thread kesayangan ku kat Cari .. baru nak jenguk dah bertambah 10pages..adoi..camne nak nyampok tu ..hahaha

semlm walaupon kurang sehat , telah melantak dengan jayanya..
nampak orang makan cheezy wedges, nak jugak makan ...
nampak orang makan aym kfc..nak jugak maknnnn...

pagi srpn capati + puri 1..waa..seronok betol makan puri yg berminyak2 tu ..hahaha
tghari laki ajak mkn kfc..sbb mlm sebelum tu asik ckp nak cheezy wedges..mkn 2 ketul wedges,ayam suku je kot..haha
malam plak ..konon tamo mkn..laki bawak gi pasar malam plak ..beli ah nasik tomato ..huhu..ingat nak snap gmbor..tak kesampaian..sempat masuk lam perut jer hehehe

pagi ni berat 64.1kg..nasib baik ..terima kasih muscle2 ku (mcm la byk sgt muscle :P~) kerana tolong bakar semua makanan yg sinful2 telah ku baham semlam..hehe

No comments:

Post a Comment