Monday, December 22, 2008

Jalan TAR yg mengujakan..haha

Salam pagi yg indah semua ..

Last weekend ..sabtu n ahad bim n hubby lepak di kl ..tujuannya?
semata2 nak gi jalan2 kat Pasar Malam Jln TAR hari sabtu malam ahad tu ..hahaha
sungguh membuang masa dan duit..tapi takpe la skali skala ( ye ke skali skala nih..)

mmg sungguh menggilakan la berjalan2 di jln TAR tu ..sume pon mcm nak .
yg lagi dasat masa pasar malam tu mesti la MAKANAN..haha
i luvvvvv everything yg ada kat situ ..mcm sis SF plak ..sume pon nak luv..eheheh

tp yg hubby bli ayam panggang je ..rupa mcm sedap giler..sampai otel , baru ngap seketul dah tak brape nak sedap..huhu..dah la keras,sejuk,tak brape nak masak plak ..membazir..

2 hari di kl risau gak..mesti berat naik ni ..makan ala2 sukati jer..eksesais pon yg ringan2 jer..
tapi berjalan tak benti..ehehe..

balik dr KL ..pagi tadi timbang ..64.3kg..hehehe..ingatkan dah naik sampai 66.0 kg..hahaha
nasibbbb baik ..

Menu 2 hari di KL :-
Sabtu
sampai kat otel Lotus depan Maju junction tu pkl 2pm ..
Lunch - Thai Krathong - nasik goreng thai + tomyam + mixed fruit juice
Pkl 6pm - wing ayam panggang seketul -- x sedap !
10pm - Megi goreng + teh o limau suam-- xda choice sbb hubby dah tak larat jalan..mkn ape yg ade kat situ ..ehehe

Ahad
Bfast - sandwich tuna 2 keping + teh o limau suam
Lunch - Burger King -- hubby dah ngidam lama ni ..layan je la..ehehe..hubby bli whooper,bim kacau sengap , pastu mkn nugget ..air vanilla coke..
Dinner - da sampai seremban , makan nasik goreng tomyam + air tembikai
Post Dinner - nugget golden crumb tesco yg sungguh sedap ..hahaha

begitu lah kesahnyer..arini kene start balik eksesais yer..dah bli dvd baru semlm QuickFix nama nyer..

No comments:

Post a Comment