Tuesday, January 13, 2009

I'M SO HAPPY FOR MY FRIENDS..

Pagi ni masuk porem , ada bbrp berita gembira,aku asyik sengeh je depan pc ..

-
HUMAIRA_MAIRA dah pakai kebaya this morning...cun plak tu ..last dia pakai 5yrs ago..tahniah maira!and oso,jeans yg dulu sendat pon dah jadik longgar..dah mcm iklan kurus je aku tgk ..ehehe..caya lah!keep up the good work walaupon maira kata berat n ukurlilit takde changes kan...

-
UMMISHA1311 plak dah turun berat ke angka 6+ dari 7+..that was a big change..TAHNIAH sya..that was great ..keep it up k? sya ni dah lama gak stuck kat 7+ , so it's a big thing bila dpt ke angka 6+..i'm so happy for u ..

I'm so happy for both of u ..walaupon we never met , we just "net friends" but i really2 feel the happiness for both of u ..because I do know how it feels..CONGRATULATIONS k ? and keep on goin..

For me myself..nothing much to update..hehe..because my digital scale really piss me off..dia takmo gerak lansung , and that is a bad sign ..maksudnye dah tak accurate.sbb kalau scale sblum ni , lepas minum air 1 liter mesti akan naik berat ..tapi yg scale murahan nih , kalau minum 1L 100g pon tak naik.. timbang masa pakai jeans pon camtu..timbang tak pakai baju pon camtu ..timbang bawak handbag yg sarat ngan sampah sarap pon berat stay camtu.so obviously salah. geram la. aku ingat nak bli jer yg ade body fat n water % yg seratus lebih tu ..hahaha..mcm la byk duit..

Semalam jumpa timbang cap ayam yg lama..try timbang , dah jauh sangat berat aku ..kalau digital tu 64.2kg..yg ayam ni 62-63 camtu. mmg kejam digital tu.takper, aku timbang kat tmpt lain nanti tgk camne ..

Anyway , this 2 days i'm up to something..tapi takleh ckp dulu ..haha..akan share after 2 days yer..experimental diet plan la konon..cehhh..ehehe..

Anyway ..this is a SPECIAL THANX to POSH76 for giving me this blazer..1st time aku pakai blazer ni posh ..ehehe.. very comfatable..thanx a lot k ? muahhhhsssss...


1 comment:

  1. wah seronok nye dah kurus...aku bila pulak nak kurus...kat office asik mengunyah jerk...

    ReplyDelete