Friday, January 30, 2009

TAG FROM BHA ..

Budak ni kan mmg la..penat nak pk la 7 perkara nih..haha..tapi sbb aku ni mmg baik ngan budak2 ( ecececec ) ..ku layan gak la tag nih..ehehe



7 RANDOM FACTS ABOUT ME:



1. aku ske buat kek biskut dan apa saje sepertinya

2. aku tak pandai sangat masak lauk2 haha

3. aku ske lagu cina ..wang lee hom ngan jay chou

4. aku paham skit2 bahasa mandarin ngan kantonis

5. aku ni ..ermm..kuat bebel ( well..korang mesti dah tau ni )

6. anak sulung dari 6 beradik , ade kakak sbnrnye tp meninggal masa kecik

7. mak aku cina sbnrnye, di angkat oleh family melayu. tapi aku xda la rupa cina sangat dah.hehe



7 THINGS THAT SCARE ME:



( susah nya nak pk part ni..aku ni kurang penakut skit la..haha )



1. Allah swt

2. bapak aku marah , mencik la pot pet pot pet

3. interview - tu pasal susah dpt keja ..hehe

4. kehilangan org tersayang. ni paling takut la.

5. dah takde ..tatau aa nak tulis ape bleh ker camtu ?hehe.

6. tatau =)

7. tatau =)



7 RANDOM MUSIC AT THE MOMENT:



( ni kalau kene tulis 100 pon aku suka ..haha )



1. Heartbreaker - WILL.I.AM

2. Single Ladies - Beyonce

3. Ye Qu - Jay Chou

4. Lee Hom - Hua Tian Cuo

5. Akon - Dangerous

6. Akon - Right Now

7. Lady gaga - just dance ( eh bha..sama la kita..hehe )



7 THINGS I SAY THE MOST:



1. so...

2. jadi...

3. hehehe

4. hahaha

5. eh

6.tu lah kan..

7. tatau la ..



7 THINGS I TREASURE THE MOST:



1. my family

2. my family

3. my family

4. my family

5. my family

6. my family

7. i dont have treasure actually ..they're all i have ..huhu



7 “FIRST TIME” THINGS I EVER DID:



1. kawin la ape lagik?hahaha

2. beli maxi 1st time la semlm..haha

3. first time makan big apple donut tu ..hari sabtu ..waaa..sedap giler ..hehe

4. 1st time masak nasik sendiri masa umo 20+..dah tua baru blaja masak ..haha.slalu jadi anak raja jer..pemalas..tau makan jer..

5. 1st time naik komuter/lrt/monorel few year before masa memula dtg sjung..jakun la skit kan , kat swak takde..ehehe

6. ni bukan lucah eh. ni medical.hehe. 1st time tolong DR kat klinik masa sunat budak lelaki , sangat la ngeri. sbb DR tu mcm potong sukati jer..haha..sbnrnye DR tu dah pro la ..

7. 1st time yg aku paling ske adalah ..bedah mayat! best2..walaupon ngeri , seronok dpt belajar benda baru ..

ok dah selesai...

aku malas nak tag org lain..nanti kesian org tu nak pk 7 mende..ehehe..( tp sbnrnye sume yg aku nak tag , bha dah tolong tag kan..hahah )

No comments:

Post a Comment