Sunday, January 18, 2009

KEJOHANAN BOLING KELAB KELUARGA - 17/01/2009

Seperti yg telah ku kobarkan jumaat lepas kan..Sabtu kitorang ade main boling , kelab keluarga jabatan nyer ..aku antara urusetia yg menyebok aa..
dan seperti yg telah ku kobarkan , aku mmg tak reti main..hahaha..jadi markah aku utk 2 game adalah ..game pertama- 60 jer..haha..game ke dua - 72..mmg giler tak pandai la..muahahaha..malang btol grup aku ..tak dpt masuk semi final pon..hehe..aper pon..aku mmg enjoy giler babas..

laki aku grup sebelah aku ..dia nye markah beratus2 la..eksen kan main..skali semlm balik umah asik ngeluh tangan nya sakit..jari nye sakit..aku sangat bernasib baik sbb slalu buat eksesais n weight training..jadi nye..smpai ke saat artikel ini ditulis ( fulamak ayat ) tangan aku maupun jari jemari ku tidak merasa kesakitan..hehe..tu lah kelebihan nya bila otot dah biasa gerak kan? aku pon dah sound2 effect kat laki aku atas kemalasannya ber eksesais..ehehe

ni la gambar2 yg telah ku snap ..kalau gmbr aku yg tak nampak tu -- sume jasa baik laki aku ambik gmbr tak brape nak reti ..reti lagi anak sis RL ngan anak sis Eynda ambik gmbr tau ..(ataupon adakah dia dengki nak ambik gmbr akuu???hahaha )



ni posing poyo ..rasa mcm lawa lak arini ..hahaha


ni lepas abis game ni..laki ku makan mashpotato ngan jagung..

lagi posing..laki aku la ni gmbr senget2 ..


ni plak kabur2..mencik tau ..5 kali dia suh aku posing situ ..sume gmbr tak jadik ..huh..


ni aksi longkang ..ahaahhaa..korang tgk la bola tu sahih2 nak masuk longkang ..



ni muka belagak laki aku ..baik punyer..kata nya..ehehe




sebelum main, posing dulu ngan bola berat ..ahaha..kabur lagik ,jasa laki aku la nih


aku rasa gmbr ni lawa sangat..sbb pencahayaan bagus..hehe..budak ni nama dia izzah ..masa kecik2 dulu duduk ngan kitorang kat kuarters..dia masih ingat aku walaupon dah lama gile tak jumpa..hehe..tangan tu nak tunjuk peace..tapi tak reti ..hahaha


ni plak budak kegemaran aku ..kalau ade anak tingin nak mcm dia ni ..dah la cerdik , lawa la plak ..haiyaa..rambut kerinting tu tak tahan ..ehehe..nama dia aina..dia panggil aku"kawan" hehe


ni pon anak orang lain..ehehe..nama nye amna..memula tegur takot..pastu asik ngekor aku je keje nyer..ehehe

ni gmbr ngan member masa sebelum gerak ..aku mmg malas la bergambar ngan org kurus..nampak gemok plak ..hahaha..


ni posing sebelum kuar umah ..hahaha..meroyan tauuu..
ok la..sekian laporan bergambar hari ini ..ehehe










No comments:

Post a Comment