Thursday, March 19, 2009

DELIVERY DONE ;)

Salam.

Good news utk semua yg telah berjaya merebut dvd JM 30 days shred yg aku offer aritu. Semua dvd tu telah diposkan petang ini , 19.03.2009 Jam 3.00pm.( kecuali kak anie punyer , hahaha..tu la lambat bg address )

Ni bim senaraikan no rujukan Pos Express yer..kalau ada masalah, korang bleh check delivery kat www.pos.com.my

VOGUE2704 - LX429593500MY

NEWRULE - LX429593527MY

LOLAXPDC - LX429593527MY

NORLIDAMK - LX429593535MY

RYANAZ & MAIRA -LX429593544MY

CTSUERAYA - LX429593558MY

DAMIQULA - LX429593561MY

KAK AINIE - LX429593575MY

SHABIELA - LX429593592MY

PILATES - LX429593028MY

UMMISHA - LX429593725MY

POSH - LX429593589MY

NURUL AZNIL - LX429593717MY

TOMATOSAUCE - LX429593045MY

Hopefully semua ni akan smpai esok. sila check korang nye post box yer kalau masih tak smpai ek tangan korang .

dan harapan aku , semoga usaha aku men"cetak rompak" dvd ni utk korang tidak sia2. Pastikan korang buat jugak eksesais ni , dan insya Allah korang akan tgk kesannya dalam 30hari.

Good luck . Looking forward for a good news.

7 comments:

  1. Salam.. yay! Moga murah rezeki akak selalu...
    makasih..
    aku ku tunggu parcel ni di meja depan opis ku esok :P

    ReplyDelete
  2. bim, kalau nak beli berapa hinggit? mahal sgt ke? isk isk isk...

    ReplyDelete
  3. tak mahal la. jual kat speedy rm19.90 jer.hehe.tapi aku dah takde copy,sume suda di rembat. hehe

    ReplyDelete
  4. tau.. huhu.. tp takpe bim, ko bg kat org yg betul.. kalau ko bagi kat aku, belum tentu aku buat! eh, td aku jumpa elyn.. dia balik cuti 2 minggu.. menten je budak tu... jeles taw.. haha..

    ReplyDelete
  5. la ade jual kt speedy ker..
    nant gaji aku cari..hurmm..

    ~annoy~

    ReplyDelete
  6. elyn?dia tu mmg sokmo kecik je.anak brape la baru nak gemok.haha.bestnye kan mcm dia.

    ReplyDelete
  7. menten je mcm time kita skulah dulu2.. kitorg masuk kedai mamak pun, ada mamat2 yg pandang2 nak ngorat.. hahaha... jeles kan?

    ReplyDelete