Tuesday, March 10, 2009

GAMBAR2 KAWIN

Seperti yg telah ku janji kan pada tomatosauce..ni la gmbr2 kawin ku pada 01.12.2007

korang tgk la saiz pengantin pompuan yg sungguh EMPUK tu ..hahaha..
masa ni pon sbnrnye dah lose weight skit..skit je la..tapi baju still sume tak muat yer..makcik empunya kedai pengantin ni dah risau dah tgk aku ..dah la aku nak jugak kaler purple..dah tema kaler purple , takkan pakai baju biru plak kan??hahaha

bapak aku yg pilih pelamin..almaklum la kami ni dok perantauan ..makcik tu ckp bapak aku nak pelamin kaler BIRU..hehe..dah sah2 aku ckp tema PURPLE..alahai bapak ..

korang jangan gelak tgk pelamin ala2 lagu RAMLAH RAM ..kau kunci cintaku ..di dalam hatiii muuuu...muehehe

p/s : click the pic for a bigger view ok ?



































6 comments:

  1. baru juak kawen oo. masih mood honeymoon. kacak mekap kitak!! soft jak kaler. kmk suka!! merik kmk lok contact no mak andam ktk. baju ktk kacak juak. kmk gik blum da baju. kacak bah ktk. kmk suk!! - amacam? pass bahasa sarawak?

    ReplyDelete
  2. haha.nang pandei dah kitak kelakar swak.dah boleh kawin dah.haha.aok,kamek baruk jak kawin,nang honeymoon sentiasa.hehe.kacak ka?kacak gik kamek kinek tok nak?haha.perasan eh.kamek pun suka mak andam tok,nya make up sambil kita gurin bah,sik sakit badan.rasa kat spa jak.tauk2 dah siap.hehe.kelak mek berik no henpon nya ok?

    ReplyDelete
  3. mengancam jugak ape..cantik gambar bim..posing maut lagi..hehehe(pic yg last tu yg tak tahan)

    ReplyDelete
  4. hahaha..yazeema..pic yg last tu makcik yg amik gmbr tu paksa aku posing cmtu ..wakaka..pastu dia ckp"eh..mana cincin kawin?apsal tak pakai?"hahaha..smpai lupa cincin kawin posing camtu

    ReplyDelete
  5. so sweeett,pandai posing..sy dl keras kejung..hahaha
    sy punye theme color pun purple

    ReplyDelete
  6. eses..sy pon keras kejung..haha.kene paksa makcik tu suh posing2.sib baik tak kene marah.anak buah sy kawin , photographer dia marah2 suh posing bagai.hek eleh,menyampah mak.hehe.

    ReplyDelete