Monday, March 16, 2009

PICTURE TAG - BY TOMATOSAUCE

Salam.

Semlm jalan2 kat blog dak sos tomato tu ..kene tag plak ..kali ni picture tag ..cam best jer..
aku harap2 la pic no 6 dlm folder no 6 tu bukan gmbr pelik2 ..hehe..mau pengsan sume org tgk..


Instruction:
Go to your photos folder in your computer. Go to the 6th folder of photos. Go to the 6th picture in that folder. Put the picture on your blog and a description of it. Invite six friends to join the challenge. Link them in your blog and let them know they have been challenged!




Picture descriptions:
Ni la picca no 6 dlm flder no 6..hehe
ni ada lah kek pertama yg aku buat ada icing..slalu nye aku buat kek coklat biasa jer..ni baru 1st time try buat icing ..seriously , mmg tak lawa..hahahaha
tgk la hiasan mcm ntah aper2 jer
Ni adalah besday opis mate ku ..dia adalah kerani w17 yg sama batch masuk keje sini ngan aku ..masa dia baru masuk keje - baru pas abis skolah. so slalu kene buli ngan aku.hahahaha
Kebetulan masa nak besday dia tu, aku rasa mcm nak try buat kek with icing ..so dia la jadi mangsa pertama merasa icing tu ..hahahaha..
rasa kek tu ..sedappppppppppppp sangat ..sbb very the moistttttt ..hahaha
sebenarnye , sume org tatau aku dah tersalah resepi..wakakaka..sepatutnya 1 cup of coffee, aku letak 2 cups of low fat milk ..ehehe..tu yg jadik lembut sangat kek coklat tu ..
icing tu plak ..rasa mcm gula pasir...haha..sbb aku letak gula lain..should be ICING SUGAR - camne bleh salah beb ? bukan salah ..takde stok icing sugar..heheh
Lepas kek ni ..aku dah tak penah buat kek with icing..haha ..skali jer
sbb aku menyampah nak cuci segala peralatan yg kene icing tu ..sabar je la..
eh lupa plak ..aku nak tag ..
MAIRA ..KAK ANIE..ESES...NABIHAH ISMAIL ..POSHHH...REEN...HEHEHE
TEPEK JANGAN TAK TEPEK ..

No comments:

Post a Comment