Thursday, March 12, 2009

THIS IS SOOO COOOLLLL...HEHE

Salam semua..

tadi masa surf tanpa arah tujuan ..haha jumpa software ni ..serius giler best !! haha

ni khas untuk org yg tak brape pandai nak tau apa yg dia makan ( i 'm bad at it remember ? )

aku nak tau kalori , lemak , karbs , dan segala apa yg ada dlm sesuatu yg kta makan tu ..haha

so i found this..yehhhh..korang nak jugak ??
download la sini

http://code.google.com/p/wmfoodfile/downloads/list

page nye mcm ni ..


aku ambik yg latest ..foodfile107..


bila kuar camni save la..pastu continue mcm korang download software biasa..




ni la preview camne rupanya..sonok btul tgk ..haha..mcm sakai jer..muehehe..klik kat gmbr tu baru nampak besar skit yer puan2..ada tuan2 ke kat sini ?ehehhe

No comments:

Post a Comment