Tuesday, March 10, 2009

NAK TAYANG BAJU BARU JUGAKKKK..HAHAHA

Salam semua..ehehe

Aku pon nak jugak tayang baju2 baru dlm koleksi ku yg tak seberapa ni ..ahahha..
tak semua ni baru bli ..tapi sume belum pakai lagik ..kenapa? ntah la..gile beli je,pakai mcm tak reti plak ..muehehe..

sume baju2 ni murah sajer..bawah rm15 sume..lokek la kata kan..hahaha

korang cuci2 mata je la yer ..aku nak update blog ni jap gi aa..


bli masa ada program sinar fm kat seremban ..baju kuning rm10,baju itam bawah ni rm15..
( abaikan peha wa besar yer..hahaha )


ni bli kat Danga Bay aritu ..sume baju kemban2 je ..wakakaka..konon2 nak pakai ngan legging aa nih..baju kat atas ni rm15 , kat bawah brape tah luper..ehehe



dua ni bli kat Berjaya Times Square..baju mickey biru tu rm10 , yg kat bawah ni nak tunjuk kardigan putih tu ..rm15 kot..tak penah jumpa cardigan murah la..slalu mesti 20+..tapi sbb LENGAN aku GEDABAK..jadi tak lawa plak ..hahaa..abaikan


yg ni plak try mix n match baju long sleeve ngan maxi..waa..mcm match plak ( ke mata aku dah rabon terok ?) haha..

2 comments:

  1. kedai kat times square tu yg mana 1 yer??yg u beli cardigan murah tu?

    ReplyDelete
  2. alamak..sori eh baru pasan ada komen..ehehe

    bim tak ingat la kedai tu muna..sori eh.sbb mcm banyak sangat kedai kat situ n kebetulan kan masa tu kedai ni nak abiskan stok.eheh.sori

    ReplyDelete