Tuesday, March 10, 2009

A TRIP TO MELAKA - WITH NO QUEST AT ALL..EHEH

Salam ..

So , last sunday we went to MELAKA !!! ..without any reason. buang masa , buang duit ..eisk3..anak sapa la nih ..

Konon nya nak gi naik Eye of Melaka tu ..malangnye smpai lambat dan sebok buat benda tak penting..dah malam tak best naik sbb tak nampak the whole melaka kan..ermmm..nak gi Zoo pon tak dpt sbb laki ku tinggal kat umah ..kang nangis lak dia..hahaha

Sempat la snap few pics bodo2 ..korang layan je la ..haiya..aku skang ni mmg gila ambik gmbr kan?? orang PERASAN kurus mmg mcm tu ..hahaha..

Nampak ..nampak ..sempat snap ..ehehe


1st tmpt singgah ..Melaka Mall ..takde ape sangat ..baru kot tmpt ni ..org pon tak ramai ..

Pastu go Dataran Pahlawan Mega Mall..walawei..mcm Mida Valley MegaMall pon ade..ehehe..mcm2 kedai ade ..tapi tak sempat singgah sume sbb masa dah time..uuhu



Sempat posing ni dekat Menara Taming Sari ..dekat je dgn dataran pahlawan tu ..aku la paling besar antara kitorang 3 org ..tapi at least skang takde la aku OBVIOUS sgt besar kan kan kan??


Pakcik beca ni saje takmo aku amik gmbr dia..ehehe






Ni la menara tu ..nak naik mende berpusing2 tu RM 20.00 ..kenseelllll..hahahah




Eh ..tiba2 je aku sorang berdiri kat situ ..adik aku ni fail la jadik camerawoman ..





Bila benda bulat tu turun ..terus ramai org di background..haha..







Posing je la ..nak masuk kedekut sangat duit ..hehehe




Me n mimie..ni la geng aerobik aku ..korang tgk la badan nya dah kecik ..huhu..anak dah 2 org plak tu..huhuhu..jeles2..









No comments:

Post a Comment