Tuesday, March 10, 2009

TAG DARI VOGUE2704

Jengah2 blog vogue tadi ..baru pasan kene tag..ehehe ..sori vogue baru pasan ..

Petang2 yg nak ujan ni ..jom la kita jawab tag yer..

1. Do u think u're hot..

oowwhhh..OF COURSE I'M HOT.. hot tempered. hahaha

2. Upload ur fav pic


3. Why do u like that pic ?

Sbb perasan mcm lawa n mcm dah kurus ..haha..boleh ke alasan camni ? ( sukati la kan..ehehe )

4. When was the last time u ate pizza ?

Ntah ..few months back kot..not in my wish list..aritu beria2 nak makan tapi tak jadik ..ehehe

5. The last song u listen to ..

Return a favour - Timbaland..my fav workout music..yeahhh

6. What r u doin rite now beside this ?

Layan porem la..ape lagik ..and minum air masak ..hehe

7. What name u prefer beside yours ?

Aku ske nama Haikal ..daniel ..sarah ..maisarah ..maira ..eynda ( nanti nak bg nama anak EYNDA) haha..ryannaz ..eiskk..pengaruh forum betul la..

People to tag :

1. maira
2. tomatosauce
3. nabiha ismail
4. zel
5. makcik rehan

8. who is no 1?

maira..one of my bestpren online nih..she's avery nice person..lemah lembut orgnyer..ehehe

9. no.3 is having relationship with ...

haa? mana aku tau bha ada affair ngan sapa..hahaha..

10. say something bout no 5

makcik rehan is a mother-to-be , mak kepada aisyah yg comel dan dia pon dlm proses mengurangkan berat badan sehingga lah program tu tergendala baru2 ini ..ehehe..atas sbb2 yg tak dpt dielakkan ..hehe

11. how about no 4

no,4 ni best pren si makcik rehan..kenal sbb sama2 dlm proses nak mengurus ..semoga berjaya la kita ni hendaknya ..

12. and no.2

no.2 ni bloggers yg paling kelakar penah aku jumpa. smpai ada org tak paham apa dia citer dlm blog nya. haha.tapi serius la ..kalau korang ada rasa tertekan perasaaan , gi la baca blog dak tom ni ..seriusly MERENG . haha.. sori tom -- it's a compliment actually ..ehe in my own word..

No comments:

Post a Comment