Tuesday, March 17, 2009

Jillian Michaels 30 Days Shred


Salam.


Petang ini aku rasa sungguh pemurah. haha.
I'm giving away , FOR FREE , yes , free sajer .. a copy of JM dvd like above to those yg betul2 nak berubah ke arah hidup yg lebih sehat .
Walaupon ni free..aku taknak la korang saje2 nak sbb nak buat koleksi ok?
Kalau dah mintak dari aku tu ..korang kene usahakan buat jugak eksesais ni ..sbb aku jadi kan tu amanah atas bahu korang ..gerun tak?hahaha
Sebenarnye aku dah buat offer ni kat forum untuk 15 org..tapi ramai yg dah ada..so ada baki 3 keping lagik ..
TIGA KEPING SAHAJA YER.. takde la cd tu kaver cam di atas..dah kata nya cetak rompak..muehehehe..
Sesiapa yang berminat - sila email aku . dan aku akan emailkan korang apa hasil JM ni pada badan aku. gmbr tu takleh tepek sini because very the sexy gitu ..muahahaha ( walaupon aku tak la seseksi mana yer )
My email - inirsha@yahoo.com . sila buat ayat 50 patah perkataan kenapa aku harus bagi korang cd ni yer...hahahahaha ..best tak ?
1st come , 1st serve basis ok ? Good luck .
SORRY GUYS..ALL 3 CDS TAKEN ! THE 3 DVDS GOES TO .....:-
- KAK AINIE - THE SILENT READER HEHE
- POSH - THE KEPOCI..HAHA
- NURUL AZNIL - PANDAI BETUL MENGAYAT ..EHEHE
CONGRATSSS!! KALAU ADA LAGI AKU KASIK TAU YA..

6 comments:

  1. aku dah email...ada can ker nak dpt...alahai jenuh aku cari DVD ni beb...

    ReplyDelete
  2. hahaha
    ader can ader can..ko dah buat ayat 50 patah perkataan tak ?hahaha

    ReplyDelete
  3. Bim terima kasih banyak2 geng...tak sabar aku nak buat ...mcm terror leh buat...nanti ko story alkisah ko pasal 1 month with JM nie yerk...bglah inspiration kat ktorg nie...yg kejap kurus...kejap kembang..aku ler tu..hehehe

    ReplyDelete
  4. hehe..bha br nk start hr nie..nnt blk nk amek pic sblm..hehe..pastu dh abih sbln nnt, amek pic slps lak..br leh buat review kn..hehe..

    ReplyDelete
  5. Posh : no problem..nanti aku citer camne eh .

    bha : chaiiyyooo...yesss..ambik la picca sebelum ..nanti selepas bleh nmpak hasil nyer..ehehe.jgn lupa share picca k ?

    ReplyDelete
  6. sy ader jual semua collection jillian micheal nie..sape nk bole ym sy kek whydouned2care@yahoo.com or jiwaperfume@gmail.com
    or msg kite 0133182730 murah je..

    CD 1 - 30 day shred 3 level
    jilian micheal - 30 day shred - level 1 (28 minit)
    jilian micheal - 30 day shred - level 2 (28 minit)
    jilian micheal - 30 day shred - level 3 (29 minit)
    jilian micheal - Banish Fat Boost Metabolisme - (56 minit)
    jilian micheal - cardio kickboxing - (26 minit)
    jilian micheal - No more trouble zones - (57 minit)
    2010 yoga melydown

    ReplyDelete