Sunday, March 15, 2009

SERUPA TAPI TAK SAMA..HEHE

Salam.

Bersiaran lansung dari rumah..ehhh..aku blom bli laptop la..ni laptop dari opis adikku. dia cilok kata nak buat keje..tapi keje nye tertinggal kat opis..hahaha..jadik aku la guna..

Di pagi ahad yg indah permai ni ..aku pun tatau nak buat ape..kat porem pon mcm takde org nak borak..so mcm biasa aku godek2 la gmbr2 lama..ehehe..saje nak ingatkan aku.."i can't believe i was THAT BIG "..

Jumpa la few picca yg lebih kurang sama posing/baju ..tapi dah lain skit rupa..blum la kurus sgt lagik ..haha..BMI normal pon blum smpai ..berusaha lagik BIMBIM!!


Bju kurung pink ni la antara tanda2 awal kekurusan ku..hahaha.
skang dah takleh nak pakai ..longgar sgt
ni dua2 picca kat pantai Port Dickson..ermmm..masa tudung biru tu boroi beb..seriously..penat nak kaver perut tiap kali ambik pic.muehehe

errmmm...ni posing standard lakibini..hahaha..
walaupon tak nmpak beza sangat , aku la rasa dah lain sgt masa kene peluk laki aku..ehehe..
fokus utama - korang tgk muka laki aku,dah tembam kan??muehehe..masa kawin kurus jer..hehehe
Tu je la nak ngarut pagi2 ahad ni ..ehehe..skang aku paham perasaan Tom ..bila online tapi org lain takde plak ..huwaaaaaaaaaaaa...kensel terus hasrat ku nak ber laptop ..huh !

6 comments:

  1. hahahaha! boring kan kalau weekend semua org cuti porem, cuti blog. mmg mati kutu la. ok! tom masih cuti ni. nak g dating. adios!!!

    eh! mmg super lsim dah la sis bim ni. serius. bdn pun shape dah cun. tahniah! bole bukak pusat penyeliman.

    ReplyDelete
  2. hehe.mmg gila meroyan la tom kalau takde geng online.tu yg sis masih berkira2 mau bli laptop ka tidak.baik aku gi holiday pakai duit tu.haha

    mana da super slim..blum super slim lagik..slim pon blum.haha.berusaha lagik bimbim!

    ReplyDelete
  3. hahaha... memang meroyan. bukak porem pun xde org. Kalau ada pun kat bod gossip jak. Tp bole jgk beli laptop. Ada geng tom meroyan malam2 dan weekend yg boring.

    serius la slim. jeles tau! tom takde shape. "Lurus jak mcm tube" -bukan tom ckp tau tp org lain. sob sob.

    ReplyDelete
  4. eh tom..sis tgk lawa je shape ko.ko nak shape camne agik?shape mcm sharpener ke?tajam??haha

    ko ni dating ke tak tom??asik ada je reply msg aku ni..hehehe

    ReplyDelete
  5. atas nasihat dan juga dorongan ahkak yang secara tak langsung, saya telah men-jogging-kan diri dgn jayanya smlm. maybe nak mula jog tiap weekend... dari tido, dan tido dan tido...

    doakan usaha saya ini tidak sekadar hangat-hangat ayaq coklat, tiup-tiup, dihirup juga walau panas. cewah!

    ReplyDelete